2789
بنظرت بجای کریر اغوشی بگیرم بهترنیس؟چون کریر بیشتر برای ماشین استفاده میشه من بادوتا فک کنم خیلی نتو ...

نه بابا مگه من ماشین دارم برا رفلاکس هم خیلی خوبه کریر 

آغوشی به کریر ربطی نداره والا من آغوشی داشتم ولی مثلا برا ماه های اول خوبه ،کریر میتونی بزاریش توش یه کم دستت استراحت کنه ولی آغوشی باید بغل بگیریش با همون

..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گهواره میخری از این دوقلویی ها بخر خیلی قشنگن😍اگه وضعتون خیلی خوبه از این گهواره برقی ها بخر خیلی به درد بخوره من برای دختر دومم داشتم واقعا عالیه بود تا یک سال تمام توی اون میخوابید اگه وضع ات خوب نیس گهواره ننو بخر اتفاقا مدل دوقلویی هم دارن

دوتا آغوشی بخر خیلی کاربردیه تا بخوای از خونه بری بیرون آغوشی لازم میشه 

لباس هم سه تا سایز صفر برای هر کدومشون بخر تا ۱۵ روزگی اندازه اشون میشه بعد کوچیک میشن

سایز یک برای هر کدوم ۵ جفت بخر از این پک ها نخریا چون همش به کار نمیاد برو خودت سیسمونی بلوز و شلوار راحتی سایز یک بخر از اینا که از بالا تا پایین دکمه هم داشته باشه چون اذیت میکنه اونایی ک دکمه نداره مخصوصا اگه نوزاد ریز باشه 

بادی هم لازم میشه مخصوصا میگی ک تابستون میان و هی قطعی برق هست گرم ک شد یه بادی تنشون میکنی😍۳ تا بادی برای هر کدوم بخر 

تاپ و شرتک هم ۳ جفت  برای هر کدوم بخر 

یک پک بیمارستانی برای هر کدوم 

جوراب کوچولو برای هر کدوم بنظرم ۲ جفت بخر بازم میگم پک نخر چون جورابای تو پک گشادن اگ نی نی ها ریز باشن از پاشون در میاد بیشتر از ۲ جفت هم نخر چون یهو میبینی تپلی شدن و تنگ میشه 🥹

ممنون عزیزم فقط یسوال حتما باید باهم ست باشن

نه کاملا دلبخواهیه،حتی لباس ها هم نیاز نیست ست کامل بگیری بعضی از تیکه های لباس اصلا به کارت نمیاد ، خودم بیشترین  خریدم بادی آستین کوتاه بوده به نظرم بیشتر نیاز میشه ،برای منم تابستون به دنیا میاد 

اگه گهواره میخری از این دوقلویی ها بخر خیلی قشنگن😍اگه وضعتون خیلی خوبه از این گهواره برقی ها بخر خی ...

ممنون عزیزم خیلی کامل بود اسکرین گرفتم یادم بمونه.اره اون پکیا خیلیاش اصلابدرد نمیخوره 

نه کاملا دلبخواهیه،حتی لباس ها هم نیاز نیست ست کامل بگیری بعضی از تیکه های لباس اصلا به کارت نمیاد ، ...

اخه دوقلوان.ممنون از راهنماییت انشالاک نینی شمام بسلامتی بدنیابیاد

بیشتر تمرکزم روی کاربردی بودنشه نمیخام الکی پول حرومشه بعداصلااستفاده نشه

آفرین بهت دیدم بعضی مامانا برای چشم و هم چشمی کلی وسیله الکی میخرن ک کاربردی هم نداره وسایل ضروری بخر مخصوصا اینکه دوقلو هستن خرجشون زیاده بعد بچه زود زود بزرگ میشه یه سری وسایل بلااستفاده میشه بعد نیاز به یه سری وسایل  دیگه پیدا میکنی ک بخری 

من خودم برای جفت بچه هام با وجود اینکه تک بودن برای ۳ ماه به ۳ ماهشون خرید میکردم با توجه به نیازاشون

اخه دوقلوان.ممنون از راهنماییت انشالاک نینی شمام بسلامتی بدنیابیاد

الان که متوجه نمیشن ست بودن وسایلشانو پس زیاد اهمیت نداره این موضوع، بزرگ بشن یه گل از لباس یکیشون بیشتر باشه اون یکی حسودی می‌کنه🤭اون موقع مهمتره ست بودنشون ،ایشالا که سالم سلامت بغلشون بگیرین

اره واقعا خیلی سخت میشه بنظرم

اره کالسکه بخر مخصوصا اگه تنها ممکنه بری بیرون درسته ک نوزادی شاید زیاد تنها نری بیرون ولی بزرگ‌تر ک شدن تنها برین بیرون عذاب میکشی تا ۴ سال بیرون رفتن با دوقلو ها سخته 

تا دو سه سالم میشه استفاده اش کرد از این کالسه دوقلویی ها بگیر 

آفرین بهت دیدم بعضی مامانا برای چشم و هم چشمی کلی وسیله الکی میخرن ک کاربردی هم نداره وسایل ضروری بخ ...

اره واقعامنم همینکارومیکنم اصلادلم نمیخاد یسری وسیله داشته باشم ک هیچوقت بدرد نخوره