2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار دست لباس شماره یک بخر چون لباس بچه تند تند کثیف میشه باید عوض کنی اونو بشوری فلان 

شماره دو هم همینطور 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خودمم ازخریدسیسمونی کیف میکنممم اماالان دوقلوان نمیدونم ازبعضی چیزابایدحتما دوتاخرید؟مثلا اغوشی حوله ...

اره عزیزم حوله و لباسای نخی رو باید مخصوص خودشون بگیری ولی جای اغوشی کالسکه دو قلو بگیر ...اگه تهرانی برو اقابزرگ قیمتاش عالیه .باورت میشه با قیمتاش باعث شد خیلی تک فروشیا مثه من جمع کنن

کیسه خواب بگیر بجای قنداق خیلی خوبهکریر هم که لازمه س، از این ننوها که میشه حملش کرد وتلویزیونم تبلی ...

بنظرت بجای کریر اغوشی بگیرم بهترنیس؟چون کریر بیشتر برای ماشین استفاده میشه من بادوتا فک کنم خیلی نتونم بیرون برم ،🥹😭

نتو گشتم ولی یچیزای هست ک اصلاواجب نیس.یه چیزایم اصلا توش نیست

خشک کن نوزاد ، سرویس حوله ،شیشه شیر، وان حموم  ،فلاکس،پک ناخونگیر،پک شامپو،تشک تعویض،ساک ،پتو گلبافت،پتو دورپیچ ، دارم بالشت تشک سفارش میدم بدوزن  ،پستونک با بندش ،کالسکه ،کریر،گهواره ،لباس از سایز یک به بعد  بالاترش هم هر کدوم دو سه  دست گرفتم ،برای من تا الان اینا به نظرم واجب بودن قبل عید بگیرم  اگه‌چیزی به نظرم بیاد بعد عید میگیرم