2789
نمیدونم چرا ولی با خودم میگم اون منو اذیت میکنه من که نباید این کارو کنم ولی خب خیلی رو اعصابمه این ...

اینجوری خیلی اذیت میشی خودت یا بلاک کن یا دیر سین کن   برای کسی اس بده اولویتش باشی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا ولی با خودم میگم اون منو اذیت میکنه من که نباید این کارو کنم ولی خب خیلی رو اعصابمه این ...

بحث اذیت کردن نیست،بخث احترام گذاشتن به خودتونه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

من هم یه رفیق دارم که کلا هر 7،8 ساعت یه بار یا شایدم بیشتر سین کنهخودش که میگه درگیر کار هستم و دان ...

ولی من مطمئنم دوستمن اینقدر کار نداره که نتونه ی پیام سین کنه

ولی من مطمئنم دوستمن اینقدر کار نداره که نتونه ی پیام سین کنه

ازش بپرس که علت دیر سین زدنش چیه اگر یکی دوبار فقط دیر سین زده که اوکیه اما اگه همیشه دیر سین میزنه به احتمال زیاد تمایلی به گفت و گو نداره بهتره بیخیالش بشی

اگ رفیق باشه ک زود سین مکنه بهش بگو بدم میاد از دیر سین کردن مخای دیر سین کنی بات نحرفم

میترسم ناراحت بشه اگه بهش بگم

و میدونم اگه بگم هم دلیلای الکی و چرت میاره

ازش بپرس که علت دیر سین زدنش چیه اگر یکی دوبار فقط دیر سین زده که اوکیه اما اگه همیشه دیر سین میزنه ...

یکی دو بار و سه چهار ساعت اوکیم

اما همیشه کارش همینه و جوری هست که تا یک روز هم میرسه بیشتر مواقع...

خودم شک بردم اما نمیتونم ولش کنم

یکی دو بار و سه چهار ساعت اوکیماما همیشه کارش همینه و جوری هست که تا یک روز هم میرسه بیشتر مواقع...خ ...

جنس مخالفه؟وقتی میبینی فرد مقابل تمایلی به ارتباط نداره شما هم بهتره ارزش خودت رو حفظ کنی و دیگه پیام ندی

اگر هم تمایل داشته باشه خودش بعد یکی دو روز پیگیر میشه .اینکه تا پیام میده تو هم زود جواب بدی و همیشه تو پیگیر باشی باعث میشه خسته کننده به نظر برسی و اون فرد ازت خسته بشه