2777
2789

صدام خیلی خوبه جوری که مسابقات رفتم و تو مدرسه قران زنگ اخر بود همیشه میگفتن من بخونم چون صدام ارامش داره 

بعد یه ماجرایی که یهو به من گفتن قران بخون توی یه مسابقه من استرس شدیدی یهم وارد شد و اونجا خراب کردم

بعد ازون موقع دیگه نتونستم توی هیچ جمعی بخونم

اخرین سری خونه خالم بود نصف صفحه خوندم انقدر که صدام لرزید و نفس کم اوردم گفتم دیگه نمیخونم😓

امروز خونه تنها بودم نشستم براب خودم ایه الکرسی رو خوندم مثه اون صوت معروفه که ارامشبخش میخونه صدامو ضبط کردم یکم افت کردم تو خوندن ولی بازم قشنگ بود

خیلی ناراحتم چیکار کنم؟ ازین استرس خلاص شم

حتی پیش نامزدم هم روم نمیشه بخونم 

با اینکه بهش گفتم که مسابقات رفتم و مدرک دارم و...

از جمع های کم شروع کن به خوندن مثلا ۱۰ نفر

بعد هی تعداد بیشتر

کم کم ترست میریزه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

از جمع های کم شروع کن به خوندن مثلا ۱۰ نفربعد هی تعداد بیشترکم کم ترست میریزه

میگم که حتی برای نامزدم و مامانم هم نمیتونم بخونم

مگه که حواسم نباشه و اونا رد شن بشنون ولی بفهمم یکی بهم توجه میکنه خراب میکنم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم که حتی برای نامزدم و مامانم هم نمیتونم بخونممگه که حواسم نباشه و اونا رد شن بشنون ولی بفهمم یکی ...

خیلی نظر دیگران برات مهمه من خودم همینطوری بودم

اونایی که برای جمع اجرا می کنن همشون اوایل استرس داشتن کم کم تونستن بهش غلبه کنن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷