2821
2789
عنوان

خوب یا خب

854 بازدید | 17 پست

بچها من می دونم نوشتار درست خوب هست

ولی شما با کدوم حال می کنید؟

من کسی که می نویسه خب رو می خوام خفه کنم خیلی بدم میاد نمی دونم چرا

آیا شما هم آنقدر نسبت به این کلمه حساسیت دارید؟

وطن ای هستی من..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دوتا کلمه معنی مختلف داره. هرجا باید همونجوری نوشته بشه که میخوای مفهومش رو برسونی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
معنی فرق داره خب خوب یعنی خوبه قشنگه اوکیهخب یعنی ادامه بده یه همچین چیزی

نه بچهااا

همون خب رو کلمه درستش خوب هست

مثلا بسیار خوب

نمینویسن بسیار خب

می فهمین چی میگم؟

وطن ای هستی من..

خب درست هست خوب رو به اشتباهی گرفتن.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

نه بچهاااهمون خب رو کلمه درستش خوب هستمثلا بسیار خوبنمینویسن بسیار خبمی فهمین چی میگم؟

اهاا نمیدونم ولی خب که راحت ترهه بیشتر هم بهش  میخوره

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

خب درست هست خوب رو به اشتباهی گرفتن.

آره با توجه به کارایی جمله فقط تشخیص تفاوت مقدور هست ، با این حال طرز صحیح نوشتارش خوب هستش 

شما از کدوم معمولاً استفاده می کنید؟

وطن ای هستی من..
آره با توجه به کارایی جمله فقط تشخیص تفاوت مقدور هست ، با این حال طرز صحیح نوشتارش خوب هستش شما از ک ...

من همیشه از خب استفاده میکنم.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز