2777
2789
عنوان

بنظرتون بکارت چقد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار رابطه رو

شنیدم توی ایران چون میدونن خانواده ها تعصبی و سنتی هستن معمولا حتی متوجه بشن هم گواهی رو میدن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شنیدم توی ایران چون میدونن خانواده ها تعصبی و سنتی هستن معمولا حتی متوجه بشن هم گواهی رو میدن

خداکنه

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 
اول بفهم قضیه چیه بعد فحش بده😂😂گا يعني چی🤔😂

بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس بووووووووس 🫂 🫂 ❤️ 🫂 ❤️ 🫂 

ببخشیییییییید 😂

هرکسی یه نظری داره ببین من خودم اصن اهمیتی برام نداره بکارت با اینکه خودم باکره ام ولی بیا منطقی فکر کن خب یه پسری که خودش واقعا کاری نکرده باشه و هنوز تو کیلومتر صفر زندگیش باشه واقعا حق داره دختری رو بخواد که باکره باشه و کاری نکرده باشه اما پسری که خودش هر غلطی میکنه هرشب با یکیه جدی واسش فرق نمیکنه طرفش باکره باشه یا نه

اشک شو،اما نه تو غم.

چون کنی رای مهمی تجربت از پیش کن.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.