2777
2789
عنوان

بنظرتون بکارت چقد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 40 پست

همه چی بستگی به خودت داره.

من دوستیایی دارم نه تنها زور نکرده بودن بهشون تازه خودشون به خواست خودشون رابطه داشتن براشونم نظر جامعه مهم نبود ازدواجم کردن با مثل خودشون و زندگیشونم ادامه داشت و داره.

حالا یکی دیگه هم براش مهمه همه چی به خودت بستگی داره،،تو این دنیا هستن آدمایی مثل هم که هم دیگه رو پیدا کنن.

وقتی یه خانواده ای سنتی نیست هر چه قدر هم بگیم جامعه سنتیه ولی باز همون خانواده تو مراسما و مهمونیاشون امثال خودشون براشون پیدا میشه و اگه به همچین آدمایی بگی باکرگی مهمه از نظرشون حرفت بی معناست.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه

چطور بهت تجلوز کرد از چه طریقی منظورم فامیل بودین؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

حقیقتا مهمه 

مردا خودشون همه کاری میکنن قبل ازدواج ولی خب نمیشه فهمید

اما برای خانما حتی اجبار یا تجاوز باشه هم فرقی نداره چون در هر صورت بکارت از بین رفته 

اینکه طرف مقابل بفهمه تجاوز بوده و بازم قبول کنه به درک و تحصیلات و لول خیلی بالایی نیاز داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چطور بهت تجلوز کرد از چه طریقی منظورم فامیل بودین؟

ن منه خر بچگی کردم باهاس دوست شدم رفتیم بیرون و گفت بریم سفره خونه رفتیم و اونجا مال خودش بود من نمیدونستم و زوری و...

بعد اومدم ازدواج کنم که همین پسره اشغال منو با نامزدم دید کلی چرت و پرت گفت نگفته بود تجاوز گفته بود خودش خرابه 

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 
حقیقتا مهمه مردا خودشون همه کاری میکنن قبل ازدواج ولی خب نمیشه فهمیداما برای خانما حتی اجبار یا تجاو ...

بنظرتون دکتر متوجه میشه؟

حالا من موندم و ی حس کثیف بودن نسبت ب خودم

عزیزم تو هیچ تقصیری نداشتی ابدا

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
اهااااا خواستم بهت فحش بدم 😂😂نه دورت بگردم مجردم ولی به گا دادم هشت سال پیش🫣

بنظرت اگ یبار رابطه بوده باشه دکتر متوجه میشه؟

بنظرتون دکتر متوجه میشه؟

چه چیزی رو ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بنظرتون دکتر متوجه میشه؟

دکنر متوجه میشه حتی تعدادشو که یکبار بوده ی بیشتر. بعدم اینکه بستگی بخودت داره واسه من و خانوادم مهم نیست و اغلب محیطهای بسته هنوز اهمیت داره. اون مردی هم که بخاطر حرف یکی نامزدشو ول میکنه، از اولم موندنی بوده.