maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2812 عنوان پنوموکو 60 بازدید | 5 پست سلام امروز واکسن یکسالگی دخترمو زدم بهداشت گفت ی واکسن جدید هم اومده من ترسیدم بزنم پنوموکوک کسی بوده برای بچه اش بزنه؟اگه بخوام بزنم دو سه روز بعد میشه زد یا باید دوهفته بگذره؟ خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم..... 1403/12/09 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59085 براش بزن واکسن خوبیه ویروس پنومونی اومد من یکی بيچاره شدم امسال از بس بچم سرفه کرد از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59085 فقط اینو بدون ممکنه یبوست بگیره یکی دو هفته بعدش تو تغذیه اش مراقبت کن از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2812 براش بزن واکسن خوبیه ویروس پنومونی اومد من یکی بيچاره شدم امسال از بس بچم سرفه کرد کاش زده بودم پس خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
maxlover مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2812 فقط اینو بدون ممکنه یبوست بگیره یکی دو هفته بعدش تو تغذیه اش مراقبت کن الان واکسن یکسالگی زدم باید چقدر بگذره ک بزنم اون یکی رو میدونید شما؟ خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59085 الان واکسن یکسالگی زدم باید چقدر بگذره ک بزنم اون یکی رو میدونید شما؟ نمیدونم ار دکتر بپرس ولی حتما برن از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند