2777
2789
عنوان

اوتیسم

293 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

راهی وجود داره که بری آزمایش بدی ببینی بچت اوتیسم داره یا نه،دخترم سه ماهه ها ولی نمی‌دونم چرا احساس بدی پیدا کردم 

اغو باغو نمیکنه،میکنه ها ولی نامحسوس

من صداش میکنم ولی روشو می‌کنه یه سمته دیگه می‌خنده ،

آزمایشی چیزی نیست که زود فهمید،اخه تو اینترنت دیدم که قابل درمانه

عزیزم جدی میگی اینهارو؟  نوزاد سه ماهه😐 چرا انقدر حساسیت دارید آخه

خو میگم اگه راهی وجود داره که زودتر فهمید مثله آزمایش ،

الان از هر ۴۲نفر یه نفر اوتیسم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس نباش تا یک سالگی اگر تماس چشمی نداشت نگران شو و الا مهم نیس ،پسر منم اصلا نگاه میکرد الان ده ماهش همش تو صورتم هس ، منم وسواس داشتم به خاطر متن های زیادی و مطالب زیادی هست که در خصوص این بیماری هست

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
حساس نباش تا یک سالگی اگر تماس چشمی نداشت نگران شو و الا مهم نیس ،پسر منم اصلا نگاه میکرد الان ده ما ...

آخه میگن یکی از عوارض واکسن هاست یکی از فامیلامون طب سنتی کار می‌کنه میگه واکسن نزنین به بچه هاتون

نمی‌دونم چیکار کنم

آخه میگن یکی از عوارض واکسن هاست یکی از فامیلامون طب سنتی کار می‌کنه میگه واکسن نزنین به بچه هاتون ...

وای جای دیگه این حرفو نزنید خاهشا

ببخش هرکی گفته واکسن اوتیسم میاره بیسواده

تشخیص اوتیسم تو۳ ماهگی امکان نداره

بیخیال تر باش حرکات بچتو زیاد مقایسه نکن با بقیه

اخه مگه میشه به بچه واکسن نزد؟ یعنی اون فامیلتون خودش به بچه هاش واکسن نزده اصلا؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اخه مگه میشه به بچه واکسن نزد؟ یعنی اون فامیلتون خودش به بچه هاش واکسن نزده اصلا؟

یه فیلم نشونم داد پزشک های بلاد کفر😂😂😂😂 در راستای اعتراض به واکسن و عواقب زیادی که داره تظاهرات کردند

یه فیلم نشونم داد پزشک های بلاد کفر😂😂😂😂 در راستای اعتراض به واکسن و عواقب زیادی که داره تظاهرات ...

عزیزم تو واکسن های بچه ت رو بزن و اصلا بد به دلت راه نده، بچه ت هنوز 3 ماه شه!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه من همش یه جا دیگه رو نگاه میکرد . اواخر سه ماهگ بود که دیگه چشم تو چشم من نگاه کرد. نترس. بچه ها همشون عین هم نیستند. دیر و زود میکنه فعالیهاشون. مثلا تو خانواده ما هیچ کدوم از بچه هامون چهار دست و پا نرفتند و مستقیم بعدنشستنشون تو سن 13 ماهگی راه رفتند. اما دختر من الان 7 ماهشه و چاهر دست و پا میره. 

درسته یه سری بچه ها بعد واکسن اوتیسم گرفتن...یه بارم واکسن تاریخ گذشته بوده دست ی بچه امپوته شده...تو پیج اینستاگرام ی متخصص زنان دیدم اینا رو دوسال پیش.... ولی دلیل نمیشه ادم بخاطر فقط احتمال چند درصد بچه شو در مقابل بیماری های خطرناک تر واکسینه نکنه....یعنی ی حور حماقته....مردم هم اینقدر والدین و زیر پست اون خانوم دکتر منشن کردن و ترسیدن الکی....که طفلی ناچار شد پستش و پاک کنه...به نظرم ی سری اطلاعات پزشکی نباید عمومی بشه چون مروم از کاه کوه میسازن

نور