2777
2789
عنوان

کنکور

91 بازدید | 11 پست

بچها من امسال دوازدهم تجربیم چون پدرم فوت شد درسمو ول کردم یمدت.. ولی خوندم یکم 

میخوام الان نهایی دوازدهمو خیلی خوب بخونم و فیلمای فراهانی برای شیمیو ببینم و تکلیفاش و جزوشو حل کنم کامل برای زیستم فیلم ببینم و کتابو بخونم خوب بعد از تابستون بخونم واسه کنکور سال بعد 

بنظرتون خوبه؟واسه اینکه سال بعد زیاد درگیر فیلم نشم میخام زیستو شیمیو امسال ببینم فیزیکو ریاضی رو تابستون..

دندون میخوام:)بنظرتون میشه تو یسال دندون اورد؟

اگه کسی اینجا تجربه ی کنکور داره بیا راهنماییم کنه و اینکه بگین که اشتباهی سال کنکورتون کردین ک پشیمون شدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ادبیات ،دینی و زبان نهایی چه کتابی خوبه؟

کتاب رو نمیدونم من خودم برای فارسی و عربی فیلم میبینم
انگلیسی هم فقط برا گرامر فیلم میبینم بقیش حالا با روش نای خودم

کاربر اقا هستم 

از من میشنوی تموم تلاشت رو از امروز برای کنکور امسال بزار دندون دولتی نیاری ازاد رو میاری

دندون ازاد چه حدود رتبه ای میخواد؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

دندون ازاد چه حدود رتبه ای میخواد؟

به منطقه و اون دانشگاهی که میخای بری بستگی داره 

بگو تا حدود بگم. بت

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
به منطقه و اون دانشگاهی که میخای بری بستگی داره بگو تا حدود بگم. بت

ازاد اصفهان

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

از من میشنوی تموم تلاشت رو از امروز برای کنکور امسال بزار دندون دولتی نیاری ازاد رو میاری

ببخشید کیو دیدین که از ۱۰ اسفند شروع کنه دندون بزاره ک من دومیش باشم