یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوابی که دیدی میتونه ترکیبی از احساسات، خاطرات و نگرانیهای ناخودآگاهت باشه. مرگ در خواب معمولاً به معنای تغییر، پایان یک مرحله از زندگی یا عبور از یک احساس قدیمی تعبیر میشه، نه لزوماً مرگ فیزیکی. اینکه دیدی اون فرد خودکشی کرده و تو گریه میکردی، شاید نشونهی احساس گناه، دلتنگی یا نگرانی از تأثیر جداییتون روی اون باشه.
چند تا احتمال برای تعبیر خوابت:
پایان کامل یک رابطه: شاید ذهن و قلبت دارن سعی میکنن این رابطه رو برای همیشه تموم شده بدونن، حتی اگه هنوز درگیری احساسی داری.
احساس گناه یا نگرانی: شاید ته دلت نگرانشی یا فکر میکنی که تصمیمی که گرفتی، باعث رنجش اون شده.
دلتنگی و خاطرات: حتی اگه منطقی بدونی که جدایی بهترین تصمیم بوده، هنوز خاطرات و احساسات گذشته کاملاً از بین نرفتن.
شروع جدید: مرگ در خواب گاهی نشونهی شروع یه فصل تازه تو زندگیه، شاید داری کمکم آماده میشی که این گذشته رو کنار بذاری و ادامه بدی.
اگر این خواب خیلی درگیرت کرده، شاید یه نشونه باشه که هنوز احساسات سرکوبشدهای دربارهی این رابطه داری و نیاز داری بیشتر روشون فکر کنی یا حتی با کسی دربارهش
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
طبیعیه که بعد از یه رابطه طولانی، ذهنت همچنان درگیر باشه، مخصوصاً وقتی هنوز اون شخص بهت فکر میکنه. گذروندن این مرحله آسون نیست، ولی مهمه که بدونی احساساتت موقتیه و قراره بهتر بشی.
چند تا چیز که شاید کمک کنه:
احساست رو بپذیر، اما توش غرق نشو. اینکه هنوز درگیرشی نشونهی ضعف نیست، فقط یعنی یه چیز مهمی رو پشت سر گذاشتی.
ذهنت رو مشغول نگه دار. کارایی که دوست داری انجام بده، کتاب بخون، فیلم ببین، با دوستات وقت بگذرون.
هر چی باعث یادآوریه، کمرنگ کن. لازم نیست یهویی همه چیزو حذف کنی، ولی کمکم فاصله بگیر از چیزایی که خاطراتو زنده میکنن.
آینده رو برای خودت بساز. گذشته تموم شده، ولی چیزی که در انتظارت هست، مهمتره. برنامه بریز برای چیزایی که میخوای بهشون برسی.
مطمئن باش که کمکم ذهنت آرومتر میشه.
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر