2777
2789
عنوان

به پسر بزرگ عیدی میدن

88 بازدید | 11 پست

شوهرم به خواهرای خودش و خواهرای من عیدی میده ولی خواهراش نمیدن حالا امسال جوگیر شده به بچه خواهرش هم عیدی بده پسر ۲۲ ساله هستش ترک ها به پسر عیدی میدن مگه؟ خودشون که نمیدن به این  میگم چرا پارسال ندادی الکی میگه نداشتم 

نه نمیدن من ۱۸ سالمه چند ساله عیدی نمیدن دیگه 

البته خب اقوام درجه یک مثل خاله و عمه همیشه میدن تا زمان ازدواج 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چه مبلغی میخوان بدن 

حالا یه نفر واقعا مهم نیست

از الان برای عیدی بحث راه نندازین

کووووو تا عید 

بعدم هر خانواده ای شرایط خودشو داره

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بهترین کار رو میکنی رسم باید دو طرفه باشه نه فقط به نفع یه طرف

اشتباه ریپلای نکردین ؟ 😁

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من تا پارسال عیدی میدادم ولی امسال فقط ب بچه کوچیکه میخوام عیدی بدم کم کم از سر بندازم

بهترین کاررو میکنی رسم اگه رسمه باید دو طرفه باشه نه اینکه فقط بگیرن 

مگه چه مبلغی میخوان بدن حالا یه نفر واقعا مهم نیستاز الان برای عیدی بحث راه نندازینکووووو تا عید بعد ...

مبلغش مهم نیست من بدم میاد وقتی من عروس بودم هیچ کاری واسه من نکردن همین پسرش زن بگیره هزار تا رسم در میاد

مبلغش مهم نیست من بدم میاد وقتی من عروس بودم هیچ کاری واسه من نکردن همین پسرش زن بگیره هزار تا رسم د ...

دیگه گذشته ها گذشته 

خودتونو ناراحت نکنین

هر چه بخواین بین خانواده ایشون و همسرتون کشمکش کنین

بدتره

هیچکس از خانوادش نمیگذره گل 

سیاست داشته باشین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دیگه گذشته ها گذشته خودتونو ناراحت نکنینهر چه بخواین بین خانواده ایشون و همسرتون کشمکش کنینبدتره هیچ ...

افرین کاش منم مثل اونا یاد بگیرم سیاست داشته باشم