2789
عنوان

نظرتون چیه

103 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۶ سالمه و میشه گفت از دبیرستان ب بعد اصلا زندگی نکردم هر دفعه یجور بدبیاری سراغم اومده دفعه اول بخاطر ی مشکل یکسال خونه زمین گیر شدم تو سن خیلی کم و بعد از اون جریان باز ی مشکل پیش اومد ک تا یسال از این دکتر ب اون دکتر مبپریدم‌ و به شدت و بطور یکباره رزق و روزی از زندگیم رفت ، هر جا فا...ل یا سرکتاب گرفتم بهم گفتن به شدت در معرض چشم زخم فامیلاتی (خودم بارها شنیدم ک داشتن با حسادت پشت سرم حرف میزدن مثلا گفتن خدا نکنه دانشگاه فلان رشته بیاره یا ماشین بخره) حتی چند باری هم اومدن و وسایل شخصیمو بردن ک یجورایی مشخص شد برای ط ...لسم ازم قرض گرفتن ، خلاصه ادم بد بیاری ام دیگه نمیتونم بیشتر وارد جزییات بشم ، چند روز پیش یکی از دوستام با یه اقایی ک دعا ... نویس هستن تماس میگیره و گفت که بهش گفته همزاد داره و اون باعث اذیت شدنش میشه ( مدام دچار بختک میشه ) ...ادامشو پست بعدی میگم

و به دوستم گفته بابت این دعا سه میلیون میگیرم ازت ، منم که کلا پول ندارم و دست و بالم تنگه همینجوری گفتم شمارشو بده ببینم طرف درمورد من چی میگه باهاش حرف زدم گفت فامیلات طلسم زدن واست و بدجوری چشم زخم دازی تو زندگیت باعث شده هیچ کاری نتونی انجام بدی منم گفتم باشه ممنون و اینکه دعا نمیخوام بعدا اگه لازم شد باهاتون تماس میگیرم ، خلاصه دوستم دعارو گرفت و اون اقا براشون پست کرد بعد اینکه پست کرد دوستم دید ک اون اقا واسه منم یچیزی فرستاده و گفته اینو هم بده ب دوستت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم چون نخواسته بودم واقعا تعجب کردم و اینکه باهاشون تماس گرفتم گفتم سورپرایزم کردین چون من نخواستم و اینکه خیلی دست و بالم تنگه بهم گفت هر وقت پول داشتی بده من واسه پولش این کارو نکردم فقط بعدا کفاره اش رو بده ، گفت ک ی دعا نوشتم ک دیگه انقد کسی روت زوم نکنه و بشینن واست دشمنی کنن پیش خودت نگهش دار همیشه  گره از کارات باز میکنه ، راستش منم این چیزارو بهش نگفته بودم اصلا خودش گفت بهم و اینکه چون من از این جور چیزا میترسم و سر درنمیارم نمیدونم انجام بدم یا نه

اره واقعا خدا نکننه کسی دچار چشم زخم و این مسائل بشه

تخم مرغ بشکن

چشم نظر داشته باش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
عزیزم خیلی حادتر از این مسایله ک با تخم مرغ برطرف بشه فامیلمون بهم گفت کمرت چقد باریکه روز بعد دیسک ...

تو روحش چه چشمی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من به چشم اعتقاد ندارم

خود من انقد زندگی این بلاگرا رو می بینم میگم خوشبحالشون الان همه باید دور از جون بدبخت بودن😂

همه چیز به طرز فکر انسان شرایط محیطی شرایط هوشی و.. و تلاش خود انسان وابستگی داره همه ی انسان هام یه سری چالش و مشکلات دارن هیچکس بی مشکل نیست به پای درد دل بقیه بشینی می فهمی 

تو این زمونه باید صبور باشی و خیلی تلاش کنی

یه شیرازی تنبل 💗