2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا موندم فازش چیه

بخدا بعضیا احمقن 

من آخرین بازدید واتساپمو ورداشتم پروفایل ندارم دختر داییم رگباری پیام داد چرا بلاکم کردی مگه چی گفتم مگه چیکار کردم و ....

تو هم چند روز دیگه آخرین بازدیدتو وردار ببین واکنش طرف چیه اما پروفتو بذار تا فکر نکنه بلاکش گردی

واتساپ جیبی چیهاخه گاهی اسمش میاد که دیده ولی به ندرت

واتس جیبی با معمولی فرق داره یه تیک پایین صفحه داره اگر بزنه اسمش برات میاد نزنه میتونه استوریتو ببینه اسمشم واست نیاد

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

واتس جیبی با معمولی فرق داره یه تیک پایین صفحه داره اگر بزنه اسمش برات میاد نزنه میتونه استوریتو ببی ...

خب چرا گاهی میبینه اسمش میفته گاهی نه؟ یعنی گاهی میبینه دیگه درسته؟

واتس جیبی با معمولی فرق داره یه تیک پایین صفحه داره اگر بزنه اسمش برات میاد نزنه میتونه استوریتو ببی ...

تازه بیکار نیست بشینه تو صفحه چتت واتس جیبی انلاین بشی واسش بالا صفحه گوشیش میزنه انلاین شدی مطمعن باش واتسش جیبیه استوری هاتم میبینه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خب چرا گاهی میبینه اسمش میفته گاهی نه؟ یعنی گاهی میبینه دیگه درسته؟

اره 

بخدا بعضیا احمقن من آخرین بازدید واتساپمو ورداشتم پروفایل ندارم دختر داییم رگباری پیام داد چرا بلاکم ...

باشه عزیزم

ولی مشکل اینه که من خودم اگر آنلاین بودنش رو چک نکنم دق میکنم

فکر کنم واتساپ جیبی دیگه منسوخ شدهیا هنوز هستش؟

نمیدانم؛ اطلاعی ندارم

باشه عزیزمولی مشکل اینه که من خودم اگر آنلاین بودنش رو چک نکنم دق میکنم

خوشبحاااااااااااااااااااااااااالت کاش برگردم به این روزا