2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزدلم تو عقب مونده نیستی . من کاملا درکت میکنم چون خودم افسردگی شدید دارم و تحت درمانم هنوزم . اما خیلیییی بهترم و داروهام رو سر وقت میخورم . افسردگی من از نوع ماژور و مقاوم ب درمان و با سردردهای فراوان و بسیاررررر موارد دیگه که کمترینش میل شدید ب خودکشی بود داشتم اما الحمدلله خیلی بهترم . و همینطور در کنار داروهام مطالعه آخرین کتاب مقدس یعنی قرآن رو شروع کردم ب خوندن ترجمه فارسیش خیلی ب درمانم و آرامش درونم و زاویه دیدم ب زندگی کمک کرده احساس میکنم . 

ن کلا ادما بعضیا ریلکسن بعضیا خنثی بعضیا زود واکنش میدنبعضیا دیربعضیا کلا دنیاروشوخی گرفتن بعضیا جدی ...

ن گلم ریلکس نیستم دارم اذیت میشم از این همه بی حسی  زندگیم دارع نابودمیشه 

عزیزدلم تو عقب مونده نیستی . من کاملا درکت میکنم چون خودم افسردگی شدید دارم و تحت درمانم هنوزم . اما ...

اره منم همینجورم  اینکارایی ک میگی حالشو ندارم انجام بدم میخابم فقط میلی ب درمانم ندارم  هیشکی درکی از افسردگی نداره اصلا نمیدونم چی بگم بهشون ک بفهمن حالم بده  

از پروردگار و خالق مهربان و قدرتمندمون برات عاقبت بخیری و سعادت در این دنیای موقت و همینطور سعادت در ...

فداتشم من دیگع حسی ندارم  حتی نای خودکشی هم ندارم همینجور ی گوشه می شینم غذاهم یادم میره بخورم بعضی وقتا اصن هیچی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز