2789
عنوان

کیا بیدارن

131 بازدید | 18 پست

چرا بیدارین 

خودم فکر زیاد اذیتم میکنه همسر بیکار شده زندگیمون راکد کرایه خونه مونده قسطا مونده خودمم دیسک کمر و هزاار درد ک نمیتونم مث قبل کار کنم 

خیلی حال روحیم بده 

دوستان برام دعا کنید 

دعا کنید خداوند راهی پیش رومون بزاره💔

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم بهترین اخبار زندگیتو بشنوی و همسرت کار پیدا کنه زودتر

ممنونم عزیزم 

همگی ان شاءالله بهرچی میخایم برسیم❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ما هم وضع مالی افتضاح

متاسفانه اغلب مردم همینن💔

دارم با عشقم چت میکنم.

چجوری وسط چت میای سایت 

من از دو ثانیه دیر جواب میدادم یا از صفحه میرفتم بیرون شاکی میشد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وااای تاپیکتو خوندم انگار خودم نوشتمخیلی سخته خدا رحم کنه بهمون من چله واقعه برداشتم میخونم به نیت پ ...

بله متاسفانه اغلبمون با مشکلات مالی دستوپنجه نرم میکنیم

ان شاءالله همسرت بزودی کار خوبی پیدا کنه 

ان شاءالله خذا هم حاجت و خواسته شمارو برآورده کنه هم مارو

ان شاءالله 🤲🏻

دنبال کارم،۲۳ سالمه ،خستم،دلم میخواد مهاجرت کنم ،هوف فقط دلم میخواد خدا معجزه کنه زندگیم درست بشه

امیدوارم معجزه شه برات

ولی باید خیلی تلاش کنی یا اینکه پشتوانه خوبی داشته باشی برا مهاجرت