zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 عنوان کیا بیدارن 131 بازدید | 18 پست چرا بیدارین خودم فکر زیاد اذیتم میکنه همسر بیکار شده زندگیمون راکد کرایه خونه مونده قسطا مونده خودمم دیسک کمر و هزاار درد ک نمیتونم مث قبل کار کنم خیلی حال روحیم بده دوستان برام دعا کنید دعا کنید خداوند راهی پیش رومون بزاره💔 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺 1403/12/09 | 03:07 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
billie__eilish عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3025 امیدوارم بهترین اخبار زندگیتو بشنوی و همسرت کار پیدا کنه زودتر
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 امیدوارم بهترین اخبار زندگیتو بشنوی و همسرت کار پیدا کنه زودتر ممنونم عزیزم همگی ان شاءالله بهرچی میخایم برسیم❤ کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1392 وااای تاپیکتو خوندم انگار خودم نوشتمخیلی سخته خدا رحم کنه بهمون من چله واقعه برداشتم میخونم به نیت پیدا شدن کار برای همسرم ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 ما هم وضع مالی افتضاح متاسفانه اغلب مردم همینن💔 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
موشغاله عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 25148 دارم با عشقم چت میکنم. چجوری وسط چت میای سایت من از دو ثانیه دیر جواب میدادم یا از صفحه میرفتم بیرون شاکی میشد کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1392 ان شاءالله خذا هم حاجت و خواسته شمارو برآورده کنه هم مارو ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 وااای تاپیکتو خوندم انگار خودم نوشتمخیلی سخته خدا رحم کنه بهمون من چله واقعه برداشتم میخونم به نیت پ ... بله متاسفانه اغلبمون با مشکلات مالی دستوپنجه نرم میکنیمان شاءالله همسرت بزودی کار خوبی پیدا کنه کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
شیلاااااا عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 1022 دنبال کارم،۲۳ سالمه ،خستم،دلم میخواد مهاجرت کنم ،هوف فقط دلم میخواد خدا معجزه کنه زندگیم درست بشه دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 ان شاءالله خذا هم حاجت و خواسته شمارو برآورده کنه هم مارو ان شاءالله 🤲🏻 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
۲۵بانو۲۵ عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 351 چجوری وسط چت میای سایت من از دو ثانیه دیر جواب میدادم یا از صفحه میرفتم بیرون شاکی میشد همینجاست نمیام بیرون
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1392 بله متاسفانه اغلبمون با مشکلات مالی دستوپنجه نرم میکنیمان شاءالله همسرت بزودی کار خوبی پیدا کنه ممنون عزیزم ان شاءالله همچنین واسه شماهم ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6832 دنبال کارم،۲۳ سالمه ،خستم،دلم میخواد مهاجرت کنم ،هوف فقط دلم میخواد خدا معجزه کنه زندگیم درست بشه امیدوارم معجزه شه براتولی باید خیلی تلاش کنی یا اینکه پشتوانه خوبی داشته باشی برا مهاجرت کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺