2777
2789
عنوان

نینیار

225 بازدید | 5 پست

بیالطفا 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

جانم😎

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو تاپیکهایی که من شرکت کردم اسم یکیش این بود : 

دوتاکاربربیشرف 

@niniyar  

چرانترکیده ؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟

چندتا کاربر بی چاکو دهن ریختن اونجا هرحرفی دهنشون اومده زدن شما خواب بودین؟ 

فقط برای من زرنگید و همیشه درصحنه؟ 

دختره معلوم نیست زیر کی عمل اومده 

نوشته بچتو گرفتن پرتت کردن خونه بابات 

حداقل بابام معلوم بوده خونه و خانواده ای داشتم 

از کجا مطمئنه خودش حدانمیشه 

چونننن الان عقده و داره جهاز میخره زندگیش تضمین شده؟؟؟؟ 

لطفا کلا تاپیکه رو حذف کنید بره یادگاری مونده؟ 

چند تاعقوه ای هیچی ندار ریختن اونجا 

یکیشم این حیوون @aynazam  

واقعا متاسفام 

تاسف 

تو جنگل داریم زندگی میکنیم چه مدگشونه جرا وقتی یکی جداشده باز ازدواج موفق میکنه فکر میکنن شیر از دست ننه ی اینا کشیده بیرون انقدر شاکی میشن 

خیلیم خیالشون راحته سرخودشون نمیاد 

انشالله که بیاد 

انشالله قسمت همه اینا و امثالشون 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

سلام.بفرمایید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

کاربری منم برای همیشه حذف کن 

نوبرشو اوردن احمقای اینجا 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز