2777
2789
عنوان

رفاقت

36 بازدید | 2 پست

سلام خیلی زیاد حالم بده 

من سه تا دوست داشتم ک الان نزدیک ده ساله باهاشون ارتباط دارم اسماشونم زهرا و حانیه و گلناز با یکیشون خیلی بیشتر صمیمی بودم (زهرا)چند روز پیش از یکی فهمیدم همین زهرا رفته پشت سرم پیش حانیه کلی بدمو الکی گفته  دوستمم حرفاشو به یکی دیگه گفته بود و اونم بهم گفت ک فلانی اینجوریه حواستو بیشتر جمع کن 

حالم ازش بهم خورد و این اواخرم متوجه حسادتاش و رفتارای زننده و سمیش شده بودم به همین دلیل سریع از گروهشون اومدم بیرون و زهرارم زدم بلاک کردم 

الان چند روز گذشته ولی هیچکدوم از اون دو نفر حتی ی پیام کوچیکم ندادن ک ببینن چرا ترک گروه کردم دلیل اینکم نرفتم توی گروه بدوبیراه بگم فقط به حرمت این چند سال رفاقت و نون نمکی که تو خونشون خورده بودم چیزی نگفتم یکیم نمی خواستم رابطه حانیه با اون طرفی که بهم اومده حرفارو گفته خراب شه  

خیلی ناراحت شدم و متاسف شدم برای خود ک با اینجور ادمایی رفاقت کردم چند وقت دیگه جشن عقدمه نمی خوام حانیه و گلنازو دعوت کنم ولی مامانم میگه زشت با خانواده هاشون رفت و اومد داشتیم حالا دعوت نکنی بچه هاشونو  

خیلی امشب بهم ریختم احساس می کنم ساده ترین و بدبخت ترین ادم روی زمینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان