2777
2789

اخلاقش خیلی خوبه و عاقله دست و دل بازه خانواده سر ساکت ارومی داره یه خواهر داره همسن خودم خیلی بی حاشیه آن اهل هیچی نیستن  

حقوقش خوبه موقعیتش همه چیش خوبه حتی قیافشم به دلم نشسته خیلی آقاست 

۶سال اختلاف سنی 

تنها مشکلش قدشه و هیکلش 

لاغره و ریزه 

من بدم ۱۶۸ میگه که قدش ۱۷۰یا ۱۷۲

نمیدونم هم قدیم یا شاید از من یه سانت کوچک باشه نمیدونم دیوونه شدم 

خودش هی میگه ۱۷۰ایناست😭😭دهم قد برام مشکلی ندارن نمیخام از من کوچک تر باشه 

من خودمم لاغرم 

از کوچیکی آرزوی مرد قدبلند داشتم 

الان همه چیزایی که من میخاستم رو داره بغیر قد 

تاحالا نزدیکش نبودم ببین تو این چند جلسه دقیق ببینم قدمون ر

میشه نظرتون و بگین ترخدا کمکم کنید 😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره ظاهرش به دلت میشینه یا نه؟؟

اگه به دلت نمیشینه رد کن

اولیه ترین ملاک ازد‌واج ظاهره اگه از همون اول به دلت نشینه خب ریسکه.

برو پیش یک مشاور باتجربه ازش کمک بگیر.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بالاخره ظاهرش به دلت میشینه یا نه؟؟اگه به دلت نمیشینه رد کناولیه ترین ملاک ازد‌واج ظاهره اگه از همون ...

ظاهرش اره قدش و هیکلش نه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳