2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

101 بازدید | 5 پست

بچه ها من تو دوران عقدم دارم جدا میشم مشکلمم با نانزدم تو این یه سال سر خیانت و مامانی بودنش خساست توهین و پرخاشگری شدیدش بود سر کوچکترین چیز بی اهمیتی اشک منو درمیاورد!حالا امشب مامانش و باباش و داداشش اومدن خونمون،به مامانش میگم پسر شما اصلا یکسال گذشته شماره کارت منو نداره حتی یه هزار تومنی زده باشه برای من،بهش میگم ۶ ماه خونه خریده نداره ،۶ماه قبلش چی!برگشته میگه اونموقه عید پارسال رفته بودید شمال مگه تو سوپر مارکت خرید نکرد برات؟؟حالا خدا شاهده فکر کنم خرید حول و حوش سیصد تومن شد اونم چیپس و پفک و اینا با خانواده ی ما رفتیم شمال ک حتی دنگ و ایناشم خانواده ی من دادن!شما فکر کن رفته برای مادرش تعریف کرده که رفته سوپر مارکت خرید!!!!بعد اینو جزو خرج کردن حساب میکنه!!😭😭😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین، تو یه سال با یه آدم خسیس، خیانتکار، مامانی‌بوی، پرخاشگر و توهین‌کننده بودی، بعد هنوز نیاز داری ثابت کنی که حق با توئه؟!

این دیگه دادگاه نیست که بخوای مدرک بیاری که «ببینید حتی شماره کارت منم نداشت!» آخه چی رو می‌خوای به خانواده‌ای که خرید چیپس و پفک رو جزو نفقه حساب می‌کنن، ثابت کنی؟ اینا همونایی‌ان که احتمالاً اگه یه روز برات یه دونات بخره، بهت می‌گن «مگه کم واست خرج کرد؟!»

حالا تو یا می‌خوای خودتو از این باتلاق نجات بدی، یا هنوز دنبال اینی که از یه مشت آدم که ارزش شنیدن ندارن، تأیید بگیری. دیگه وقتشه که از این وضع عبور کنی و بری دنبال یه زندگی که لازم نباشه برای اثبات ابتدایی‌ترین حقوقت بجنگی.

حیف اشک و اعصاب و وقتت نیست؟ برو یه جشن بگیر که زودتر فهمیدی این آدم به درد زندگی نمی‌

خوره!

خب ببین، تو یه سال با یه آدم خسیس، خیانتکار، مامانی‌بوی، پرخاشگر و توهین‌کننده بودی، بعد هنوز نیاز د ...

وای واقعا خوب گفتی!!!!دقیقا گیر منم سر اینکه دوسش داشتم یا خاطره های خوبمونه نمیخوام قبول کنم ک هم چین ادمیه،ولی دقیقا درست میگی،دیشبم ک اینطوری گفت مامانش اصلا حالم از خودش و خانوادش بهم خورد