2777
2789
عنوان

آرامبخش

117 بازدید | 11 پست

سلام خوبید؟ دوستان آرامبخشی که خواب آور نباشه ولی واقعا تاثیر داشته باشه میشناسید.عوارض بد هم نداشته باشه. من مدتیه خیلی پرخاشگر و عصبی شدم. کلافه م

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

قرصهای آرامبخش برای هر کسی یه جور جواب میده مثلا آلپورازلام برای من آرامبخشه و خیلی خواب آور نیست اما بعضیها ممکنه بخورن و کلی بخوابن....یا فلوکسیتین آرامبخشه بدون خواب اما عوارضش فک کنم خوب نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصهای آرامبخش برای هر کسی یه جور جواب میده مثلا آلپورازلام برای من آرامبخشه و خیلی خواب آور نیست ام ...

یهو و یدفعه سر یه موضوعی عصبی میشم کشش ندارم تحمل کنم .البته فقط تو خونه . محل کارم آورمم. دیشب یه سوال رو همسرم سه بار ازم پرسید میخواستم بزنم لهش کنم  

یهو و یدفعه سر یه موضوعی عصبی میشم کشش ندارم تحمل کنم .البته فقط تو خونه . محل کارم آورمم. دیشب یه س ...

من هم قبل پریودی همینطورم یه جوری که انگار با همه دعوا دارم بارها به همسرم گفتم دست خودم نیست و بخاطر تغییرات هورمونی هست اما اون متوجه نمیشه و هر ماه قبل پریودی یه بحث کوچیک باید با هم داشته باشیم همش هم میدونم خودم مقصرم چون اعصاب ندارم الکی گیر میدم

من هم قبل پریودی همینطورم یه جوری که انگار با همه دعوا دارم بارها به همسرم گفتم دست خودم نیست و بخاط ...

ما که حتما 2 یا 3 روز مونده به پریودم دعوای اساسی داریم. هیچوقت یادش نمیمونه تاریخ

ما که حتما 2 یا 3 روز مونده به پریودم دعوای اساسی داریم. هیچوقت یادش نمیمونه تاریخ

حالا من که بهش میگم به خاطر پریودی اعصاب ندارم اما میپرسه مثلا چی میشی ...چطوری بخاطر اتفاقی که هنوز نیفتاده عصبی میشی نمیتونه باور کنه چون خودش که درک نکرده این مسائلو

حالا من که بهش میگم به خاطر پریودی اعصاب ندارم اما میپرسه مثلا چی میشی ...چطوری بخاطر اتفاقی که هنوز ...

من که از داد زدن و عصبانیت خودم خسته شدم. دلم میخواد آروم باشم

بله برا من خیلی خوب بوده داروهای شیمیایی عوارض دارن تا جایی که ممکن باشه استفاده نکنیم بهتره

امروز حتما خونه رفتنی میرم میگیرم میخورم. مرسی عزیزم