2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

107 بازدید | 10 پست

بچه ها من تو دوران عقدم دارم جدا میشم مشکلمم با نانزدم تو این یه سال سر خیانت و مامانی بودنش خساست توهین و پرخاشگری شدیدش بود سر کوچکترین چیز بی اهمیتی اشک منو درمیاورد!حالا امشب مامانش و باباش و داداشش اومدن خونمون،به مامانش میگم پسر شما اصلا یکسال گذشته شماره کارت منو نداره حتی یه هزار تومنی زده باشه برای من،بهش میگم ۶ ماه خونه خریده نداره ،۶ماه قبلش چی!برگشته میگه اونموقه عید پارسال رفته بودید شمال مگه تو سوپر مارکت خرید نکرد برات؟؟حالا خدا شاهده فکر کنم خرید حول و حوش سیصد تومن شد اونم چیپس و پفک و اینا با خانواده ی ما رفتیم شمال ک حتی دنگ و ایناشم خانواده ی من دادن!شما فکر کن رفته برای مادرش تعریف کرده که رفته سوپر مارکت خرید!!!!بعد اینو جزو خرج کردن حساب میکنه!!😭😭😂😂چطوری روش شد بگه!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ببخشید این میگم ولی خوب شد جدا شدی پسری که مامانی باشع فردا پس فردا توی زندگی مدام مادرش توی مسائل خصوصی راه میده و این خیلی بده و خسیس بودن واقعا بدع فکر کن ازدواج کنی برای خریدبزور بهت پول بده...... دختر نجات پیدا کردی

عجب بخدا آدم واقعا تعجب میکنه فکر چه چیزهایی می‌کنند مرز خساست رو بعضی ها تکون میدن خیلی کار خوبی می ...

خدا شاهده بارها براش پول زدم دلم میسوخت براش ولی امشب فهمیدم اصلا مادره حتی دونه دونه چتهای مارو میدونه حتی وقتی ک مشکل نداشتیم !!

خیلی ببخشید این میگم ولی خوب شد جدا شدی پسری که مامانی باشع فردا پس فردا توی زندگی مدام مادرش توی مس ...

دقیقا همین اخلاقو داشت از من پول میگرفت،طلاهامو گرفت خونه لرید زده ب اسم مامانش ،مامانش امشب دیدم از تمام پیامهای چت ماهم خبر داره بین حرفاش میگفت انقدر اعصابم خورد شد!

اشتباه کردی مشکلات رو به خانواده کشوندی

من نخواستم خودش کشوند گفتم بیا دوتایی حل کنیم دست مادرشو گرفت اورد همیشه مادرش هست همیشه یعنی امشب فهمیدم حتی پیامهای واتساپ مارم مامانش میدونه چیزای خصوصی🫠

خیلی ببخشید این میگم ولی خوب شد جدا شدی پسری که مامانی باشع فردا پس فردا توی زندگی مدام مادرش توی مس ...

اره بخدا،همیشه ب من میگفت ندارم حتی واسه کوچیکترین چیزا حتی واسه یه بلیط سینما،بعد از اونور با داداشش سرمایه گذاری میکردن واسه کارگه نفری ۵۰میلیون یا با دوستاش شام میرفتن بیرون تو این یه سال نشد خودش یه شاخه گل میاد خونمون بگیره برام،طلاهامو دادم خونرو خرید زد ب اسم مامانش،حالا اینا هیچی امشب فهمیدم مامانش حتی چتهای مارم میدونه بین حرفهاش میگفت اصلا دیوونه میشم !!!!چرا یه پسره ۳۰ ساله باید ایطوری باشه!!تازهداینکه یه ناه بعد عقد تو گوشیش پیانهای احساسی دیده بودم ب یکی داده کنار