بدخلق وعصبی شده!؟ من دقیقا در این حالتم.. خسته م.. لطفا فاز نصیحت برندارید من روح. روانی برام نمونده از دست این شوهر احمقم 😭😭😭... خیلی اوضاع بدی داریم جوری ک اخلاقم تلخ شده وعصبانی م... این تاپیک برای درددلمه 😔😔
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
گفتم خدایا من که باردارم نمیتونم امسال بیام به مهمونی ماه رمضونت ولی عوضش تو بیا سر سفره من تو برکت بیار خونه من😭😭😭😭😭
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
امروز میدونی چی به خدا گفتم گفتم خدایا من که باردارم نمیتونم امسال بیام به مهمونی ماه رمضونت ولی عوض ...
😭😭بخدا با گریه دارم تایپ میکنم خیلی خسته م عین خودت.. درکت میکنم