2777
2789
عنوان

ی پسر

235 بازدید | 45 پست

بچه ها ی پسری از همشهریا، امروز اومده بود میگفت بیا تو اکیپ ما 4نفریم2تا دختر 2تا پسر 

نمیدونم چرا حس خوبی ندارم بهش میگفت ما کلا اهل دور دوریم خوش میگذره باهامون دوست داشتی بیا 

منم دختری نیستم بتونم این چیزارو هضم کنم یعنی خوشم نمیاد باهرادمی بشینم، میدونم همین الان میریزید سرم 🙂اما چند وقته اصلا حال روحیم خوب نیست و خیلی احساس تنهایی میکنم به سرم زده ی بار ریسک کنم و برم خودمو سرگرم کنم اینقدر که صبوری کردم و خودمو کنترل کردم دیگه واقعا دارم تموم میشم اما از ی طرفم روحیم به شدت حساسه و با هر جمع و اکیپی سازگار نیست میترسم خیلی میترسم اعتماد کنم و بعد بدتر هزار برابر بهم بریزم😔از اونجایی که ی خورده پسرای این اکیپ زبون دراز و شرن یکم، بیشتر میترسم هیچوقت فکر نمیکردم ی روزی منِ مغرور بخاطر خوب کردن حال روحی و سرگرم کردن خودم به رفتن تو هرجمعی فکر کنم لطفا راه حل بدید 🥺

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نرو حالت بد تر میشه میخوای حالت خوب شه تنهایی برو سفری جایی ولی با هر ادمی نرو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نرو حالت بد تر میشه میخوای حالت خوب شه تنهایی برو سفری جایی ولی با هر ادمی نرو

نمیتونم آجی نمیزارن تنهایی سفر برم 🥺 رفیقامم تو این یکی دوسال اخیر هرکدومشون به ی طریغی خودشونو نشون دادن فقط مونده دوتاشون که یکیشون متاهل شده و بسیییییارررر کم میبینمش یکی دیگشون ی دانشگاه دیگس و خوابگاهیه🥺 من خیلی دختر قوی بودم و وابسته به کسی نبودم اما خودتون که شاهدین این روزا حال کمتر کسی خوبه خصوصا با این وضع اقتصادی چند وقتیه ی طوریم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نمیتونم آجی نمیزارن تنهایی سفر برم 🥺 رفیقامم تو این یکی دوسال اخیر هرکدومشون به ی طریغی خودشونو نشو ...

به هر حال با این اکیپ های اینجوری اصلا نرو فقط حالت بهم میخوره من خودم تنها میرم استخری یا پارک ابی و اینا حالم بد باشه خیلی حالم بهتر میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین عزیزم من یک دختر هشتادی ام نمیگم امروزی و ازاد باش نه ولی‌خودتو محدود نکن

اگه اعتماد داری

اگه ۴ سالی میشناسی شون 

اگع غریبه نیستن

اگه اهل تجاور اینا نیستن

یا خونه اینا ویلایی اینا نیس برو

درضمن یه مدت اشنا شو باهاشون

21

به نظرم نرو

همین پارتی اینا و اکیپ اینا کلی بلا سر دختر اوردن از سر تنهایی نرو یهو تجاوز بشع بهت

نه بخاطر. دختر بودن ها نه اصلا من به پرده اینا اعتقاد ندارم ولی جایی زندگی‌نمیکنیم ادم باشن

یه اتفاقی برات بیوفته تو سری خور میشی اجی قشنگم

ببین عزیزم من یک دختر هشتادی ام نمیگم امروزی و ازاد باش نه ولی‌خودتو محدود نکناگه اعتماد داریاگه ۴ س ...

چهار سال که نه.. راستش اصلا کامل نمیشناسمشون به اون صورت :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
به نظرم نروهمین پارتی اینا و اکیپ اینا کلی بلا سر دختر اوردن از سر تنهایی نرو یهو تجاوز بشع بهتنه بخ ...

دقیقا عزیزم از همین میترسم از ی جاهم دوست دارم حالم دگرگون بشه اما واقعا روحیمم زیاد نمیخوره به این اکیپ ها میدونم بدتر میشه.. شما متولد چندی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️