2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 43 پست
آزمايش دادين بتا 2 منتفي هستش بي بي كاذب زياد داره اصلا بهش اعتماد نكنين

آزم واسه هفته پیش بود ... بی بی چکام تو این چند روز مثبت شدن زیر یک دقیقه .... بعیده در این حد کاذب باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

حالا امروز هم برو آز بده مطمئن ميشي ايشالا كه بارداري

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزم واسه هفته پیش بود ... بی بی چکام تو این چند روز مثبت شدن زیر یک دقیقه .... بعیده در این حد کاذب ...

در ضمن از هفته پيش تا الان حتما بايد بتا اومده باشه بالا هر 48 ساعت دو برابر

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
حالا امروز هم برو آز بده مطمئن ميشي ايشالا كه بارداري

اگه عصر آزمایشگاه باز باشه میرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
در ضمن از هفته پيش تا الان حتما بايد بتا اومده باشه بالا هر 48 ساعت دو برابر

آره نگرانی منم همینه که پوچ نباشه چون بی بیچکا کم رنگ شدن در صورتی که باید پررنگ بشن

همه آزمايشگاهها انجام ميدن صبح هم هستن نيازي به نسخه پزشك هم نداره

ازمایش تیتر بتا بده نتیجه رو هم بما بگو

چشم گلم .... بعد آز جواب همینجا میذارم

همه آزمايشگاهها انجام ميدن صبح هم هستن نيازي به نسخه پزشك هم نداره

تا ساعت پنج نمیتونم برم والا الان رفته بودم .... 

آمپول نزدی احیانا ؟ من یبار هاش سی حی زده بودم بی بین مث سه  روز پیشت شده بود

نه گلم ... فقط پروژسترون زدم

سلام خانما رفتم آز دادم

الحمدلله مثبت بود با بتا ۴۴۳

دکتر گفت تخمک گذاری دیر شده والا روند پیشرفت بتا نسبت به آز قبلی خوبه

انشاالله هرکی نی نی میخواد خدا خیلی زود دامنشو سبز کنه 😘😘😘😘