مهیشتا مدیر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 عنوان نظرتون راجع به این بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 43 پست سلام خانمابی بی چکام هر روز کم رنگ تر میشنحتی بی بی چک امروز از چهار روز قبلی کم رنگ تر ..... به نظرتون بارداریم پوچه ؟؟؟؟نه تنها پرنگ نمیشه بلکه کم رنگم میشه با توجه به این که هورمون hcg باید بیشتر شده باشه گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍 1396/10/20 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizin عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 1234 مثبته، بی بی چک خیلی کیفی هست و کم رنگی و پررنگیش خیلی اهمیت نداره، دقت ساختشون پایینه پس نمیشه از روی کم یا پررنگیشون قضاوت کرد
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 فعلا نمیشه برم آزمایش باید تا شنبه صبر کنم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
q عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1497 یه ۳تا۴روزصبرکن بعدتست بزن ببین بعدخشک شدن پرنگ میشن؟یه آزم بدی نیست واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 یه ۳تا۴روزصبرکن بعدتست بزن ببین بعدخشک شدن پرنگ میشن؟یه آزم بدی نیست امیدوارم سه چهار روز دیگه مثبتش محو نشه گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
yedone_jojo عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 این بی بی چکا مثبته همش ولی نمیدونم چرا آزت منفی بوده مگه میشه با بتا ۲ این همه بی بی مثبت بشه خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
yedone_jojo عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 هفته قبل دادم بتا دو بود و منفی بعد بی بی چکم که مثبت شد صبر کردم که پررنگ بشه بعد برم چند روز عقب انداختی ؟ خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 این بی بی چکا مثبته همش ولی نمیدونم چرا آزت منفی بوده مگه میشه با بتا ۲ این همه بی بی مثبت بشه آز واسه پنج شنبه هفته پیش بود که بی بی چکامم تا اون روز منفی بود گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 چند روز عقب انداختی ؟ ۱۲ روز ... البته من پلی کیستیکم ولی حدودش همینه گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
yedone_jojo عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 آز واسه پنج شنبه هفته پیش بود که بی بی چکامم تا اون روز منفی بود خوب پس عزیزم مبارک باشه مامان شدی به امید خدا انشالا چند روز دیگه آزتم مثبتا خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 خوب پس عزیزم مبارک باشه مامان شدی به امید خدا انشالا چند روز دیگه آزتم مثبتا مرسی گلم ..... انشاالله گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
yedone_jojo عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 ۱۲ روز ... البته من پلی کیستیکم ولی حدودش همینه به نظر من که الانم بری آزت مثبته خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 به نظر من که الانم بری آزت مثبته الان نمیتونم باید تا شنبه صبر کنمالبته اگه بعدازظهر آزمایشگاه باز باشه میرم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
q عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 1497 امیدوارم سه چهار روز دیگه مثبتش محو نشه نه ایشلامحونمیشه حتمامثبته واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
مهیشتا مدیر استارتر عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 نه ایشلامحونمیشه حتمامثبته خدا کنه دوست گلم گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 آزمايش دادي بتا 2 منتفي هستش بي بي كاذب زياد داره اصلا بهش اعتماد نكنين براي اطمينان امروز هم برو آزمايش بده الهي خدا واستون خير بخواد و دلت شاد بشه دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ