2777
2789
عنوان

اخلاق یا پول

100 بازدید | 12 پست

اگه خودتون کارمند باشین حاضرین با کسی ازدواج کنین که اخلاقش خوب باشه یعنی همه تفکراتش به شما بخوره و در زندگی حامی‌ باشه و اولویتش شما باشین و در مریضی و همه وی مواضبتون باشه ولی پول نداشته باشه حتی یه عروسی بگیره یا خونه اجاره کنه؟ و اکثر مخارج پای شما باشه...کار بکنه و تنبل نباشه ولی همش بدهکار باشه و‌هوش مالی نداشته باشه

بگین تا بگم چی شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من تو همچین شرایطیم دو سال پیش اومد خواستگاریم من دانشجو بودم ...یک سال و خورده ای پیش رفتیم خونه مون  خودش کمکم کرد کارمند شدم  ...الان همه خرجا با منه حتی رهن و کرایه خونه ...اون همش بدهکاره ....اصلانم درست نمیشه پارسال براش وام گرفتم ضامن شدم گف دیگه بدهی ندارم فقط چکه در موعد پرداخت میشه ...الان از پارسال بدهکارتره ...عق نداره رفته وام ۲۳درصد گرفته داده جنس برا مغازه که ۳ ماهه پس بده الان زیرش مونده اون خودش از عهده چک ها به زور میومد...واقعا خسته شدم 

حالا پست بعدی اخلاقشو میگم

خونوادش عالین مادرش مثل بهترین مادر برام مادری کرده...مریض باشم میاد ماساژم میده هزار نوع دمنوش میده تا خوب نشم ول نمیکنه...همه ولنتاین و مناسبتا به شوهرم یاداوری میکنه کادو بخره...بهم حرفی بزنه همه خونوادش دعواش میکنن ...کلا خونوادش عاشق دختران ...

خودشم خیلی خوبه تو همه چی اولویتش منم 

مشکلم اینه همش بدهکاره و اعصابمون خورد میشه ...

میترسم جدا شم مث اینا خوب گیرم نیاد