2777
2789
عنوان

وای وای چ غلطی کردم من😭

285 بازدید | 9 پست

بچه ها دارم روانی میشم می‌دونم اشتباه کردم ولی حس میکنم خیلی دیگه گند زدم نظر شما چیه ؟

آقا ی آقا پسری ازم شماره گرفت برا آشنایی بیشتر ، بعد من انگار خیلی خوشم اومده بود و اینا ، ولی ازیناییم ک جدی ام و سریع رو نمیدم بعد ی کلام پیام داد درومدم گفتم اگر کاری دارین بفرمایین اگر نه لزومی ب چت نیستو بعد زنگ زد گفت منظورتون چی بود عذر خواهی هم کردم اما یهو پروندم اگر قصدتون جدیه بفرمایین این کلاااا دیگه سرد شد سر ی کلام حرف من کلا دیگه ناراحت بود ،خیلی گند زدم نه؟ پیش اومده براتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خوب کردی اونم خودشو زود لو داده 

اگه قصدش ازدواج بود حتما می‌گفت و ناراحت نمیشد

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خب شماره دادن یعنی حالا بیینم چی میشه 

بنظرم یکم ضایع هست اخه یهو میگین قصدت ازدواج نیست خداحافظ اصلا شاید طرف روانی بود دیوانه بود 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببخشیدا ولی فازت مشخص نیست اولا کسی که میخواد بگه اگه کاری نداری لزومی به چت نیست شماره نمیده، دوماه همون اول به هرکی بگی قصدت جدیه یا نه میگرخه،میگه ببین دختره ببخشید ببخشید چه رو دست مونده‌س که هنوز نمیدونه من کیم و چیم میگه قصدم ازدواجه،اول صبر کن با رعایت خط قرمزات بشناسش بعد بگو من رابطه هدف دار میخوام

اتفاقا خوب کردی اونم خودشو زود لو داده اگه قصدش ازدواج بود حتما می‌گفت و ناراحت نمیشد

خب منم برام مهم بود با چ هدفی قرارع وارد آشنایی بشم با اون شخص برام مهم بود اگر دلم لرزید اگر عاشقش شدم اگر شکستو پذیرفتم و قبول کردم اما میدونستم ک هدف این آشنایی چی بود ن اینکه الکی حرف بزنمو بعدم هیچی