2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو شام ایرانی دیدمش قبلش نمیشناختمعلت حکم اعدامش چی بوده؟

دقیقا منم تو شام ایرانی دیدم که هی از زندگی سختش میگن . نمدونم ولی فکر کنم برای قاچاق و جایزه جاییی مواد 

بله متاسفانه منم خوندم امیدوارم دوران غم و غصه ش تموم شده باشه

مطمئنا از یادش نمیره تو شام ایرانی اصلا انرژی نداشت و کلا یا کسی حرف نمی‌زد من نمیشناختمش و دروغ نگم ازش بدم میومد ولی الان که داستانش و خوندم ...

من ندیدم میشه توضیح بدید؟

این فقط روایتی از بخش کوچکی از زندگی لادن است👇

از کودکی، پدرش معتاد بوده و زندگی‌‌ از 4سالگی با او سر ناسازگاری داشته، در 4 سالگی با موهای تراشیده شده و لباس پسرانه مجبور به تهیه مواد مخدر برای پدر می شده و خودش اعتیاد رو از 14سالگی شروع کرده ، بعد از آن، فروش مواد‌مخدر، مبتلا‌کردن خواهرها و برادرها به مواد، ازدواج نا موفق در سن 13 سالگی و سپس خیانت همسرش جوانش که با صاحبخانه 40 ساله اشان ازدواج می کند و با تهدید چاقو و مجروح کردن لادن، او را در سن 15 سالگی مجبور به طلاق کرده و فرزند نوزادش را از او گرفته و در گوشه ای از خیابان رها می کند و به این باعث جدایی چندین ساله لادن از جگرگوشه اش می شود ، قاچاق مواد مخدر، زندان و حکم اعدام (که بعد با حکم عفو، نجات پیدا می کند) ، ازدست‌دادن فرزند37 ساله اش که بعد از سالها دوری او را پیدا کرده ، کارتن خوابی به مدت 23 سال، تصادف و مرگ هفت‌روزه (سه روز در جوی آب زیر برف بوده و 4 روز هم در سردخانه بیمارستان) ،گم کردن و بی خبری از یکی از برادرانش به مدت 18 سال، ازدست‌دادن خواهر کارتن‌خوابش در اثر سرما، اعدام یکی از برادر ها به جرم حمل مواد مخدر، خودکشی‌های نافرجام، 23سال کارتن‌خوابی و 106مرتبه ترک اعتیاد را تجربه کرده است.