2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو شام ایرانی دیدمش قبلش نمیشناختمعلت حکم اعدامش چی بوده؟

دقیقا منم تو شام ایرانی دیدم که هی از زندگی سختش میگن . نمدونم ولی فکر کنم برای قاچاق و جایزه جاییی مواد 

بله متاسفانه منم خوندم امیدوارم دوران غم و غصه ش تموم شده باشه

مطمئنا از یادش نمیره تو شام ایرانی اصلا انرژی نداشت و کلا یا کسی حرف نمی‌زد من نمیشناختمش و دروغ نگم ازش بدم میومد ولی الان که داستانش و خوندم ...

من ندیدم میشه توضیح بدید؟

این فقط روایتی از بخش کوچکی از زندگی لادن است👇

از کودکی، پدرش معتاد بوده و زندگی‌‌ از 4سالگی با او سر ناسازگاری داشته، در 4 سالگی با موهای تراشیده شده و لباس پسرانه مجبور به تهیه مواد مخدر برای پدر می شده و خودش اعتیاد رو از 14سالگی شروع کرده ، بعد از آن، فروش مواد‌مخدر، مبتلا‌کردن خواهرها و برادرها به مواد، ازدواج نا موفق در سن 13 سالگی و سپس خیانت همسرش جوانش که با صاحبخانه 40 ساله اشان ازدواج می کند و با تهدید چاقو و مجروح کردن لادن، او را در سن 15 سالگی مجبور به طلاق کرده و فرزند نوزادش را از او گرفته و در گوشه ای از خیابان رها می کند و به این باعث جدایی چندین ساله لادن از جگرگوشه اش می شود ، قاچاق مواد مخدر، زندان و حکم اعدام (که بعد با حکم عفو، نجات پیدا می کند) ، ازدست‌دادن فرزند37 ساله اش که بعد از سالها دوری او را پیدا کرده ، کارتن خوابی به مدت 23 سال، تصادف و مرگ هفت‌روزه (سه روز در جوی آب زیر برف بوده و 4 روز هم در سردخانه بیمارستان) ،گم کردن و بی خبری از یکی از برادرانش به مدت 18 سال، ازدست‌دادن خواهر کارتن‌خوابش در اثر سرما، اعدام یکی از برادر ها به جرم حمل مواد مخدر، خودکشی‌های نافرجام، 23سال کارتن‌خوابی و 106مرتبه ترک اعتیاد را تجربه کرده است.