2777
2789

البته که خطرناکه

اگه همراه با سرگیجه تاری دید و دفع پروتئین باشه پره اکلامپسی یا مسمومیت بارداری هستش

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

فشار خون قبل از بارداریت چند بوده؟

الانت چنده؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه فشارت بالا باشه بايد دارو مصرف كني

من يكبار فشارم ١٢روي ٨بود هفته ٢٦يا٢٧،دكترم از همون موقع بهم قرص سير داد روزي يكي ميخوردم

اگه جايي مهمون بودم يا غذاي بيرون رو ميخوردم كه شور بود روزي دوتا ميخوردم خدا رو شكر فشارم بالاتر كه رفت تازه كمتر هم شد

كلا فشار و قند در دوران بارداري بايد خيلي كنترل بشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

فشارم قبل از بارداری اکثرا 11 رو 7 12 رو 8 اینا بود ولی الان سه روزه فشارم 14 رو هفت و هشت میره رفتم دکتر بهم متیل دو پا داده یکی صبح یکی شب خیلی نگرانم خدایی نکرده واسم بچم مشکلی پیش بیاد یا خودمم دچار مشکل کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز