2777
2789

من رژیم و ورزش دارم 

وزن اولیم ۸۹ و نیم الان ۸۴ و نیم 

هرروز ورزش میکنم هوازی بوده الانم قدرتی و اضافه کردم 

حالا یسریا میگن هرروز اشتباهه و باید ۵ روز در هفته باشه که بدن عادت نکنه 

یسری هم میگن هرروز 

چکار کنم بنظرتون کدومش درسته

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به هدف خودت داره ولی اگر بزاری عضله هات استراحت کنن خیلی خوبه بنظرم ۵ روز در هفته بهتره

هدفم ماهی ۵_۶ کیلو 

مآهی ۵ ۶ کیلو واقعا خارج از حد معمول و خطرناک هست عزیزم در بهترین و سالم ترین حالت ماهی ۳ کیلو

ماه های اول کاهش وزن بیشتره گلم 

بعد چندماه ماهی ۲ کیلو اقریبا میشع

ماه های اول کاهش وزن بیشتره گلم بعد چندماه ماهی ۲ کیلو اقریبا میشع

بله درست میگید نمیدونستم ماه های اول منظورتون ولی پیشنهاد میکنم رژیم کالری شماری بگیرید و حتما فستینگ رو امتحان کنید سرعت لاغری دو برابر میشه به ازای هر کیلو وزنتون هم ۱.۲ گرم پروتئین بخورید قطعا سریع به وزن ایده آل میرسید

بله درست میگید نمیدونستم ماه های اول منظورتون ولی پیشنهاد میکنم رژیم کالری شماری بگیرید و حتما فستین ...

فستینگ دو مدل داریم گلم 

یه ۸_۱۶ 

یکی هم دو روز در هفته زیر ۵۰۰ 

کدومش؟

پروتیین رو متوجه نشدم یعنی چجور

فستینگ دو مدل داریم گلم یه ۸_۱۶ یکی هم دو روز در هفته زیر ۵۰۰ کدومش؟پروتیین رو متوجه نشدم یعنی چجور

عزیزم چیزی که بیشترین تاثیر رو لاغری داره مصرف پروتئین  هست و مهم ترین چیز اینکه زیر رژیمای زیر ۱۲۰۰ کالری رو خط بکش . برنامه کرفس نصب کن باهاش کالری شماری کن بهت میگه چقدر پروتئین مصرف کردی ک میفهمی چه غذاهایی پروتئین دارن الان وزن شما که ۸۴ هست باید ضربدر ۱.۲ بشه به اندازه حاصل روزانه باید پروتئین دریافت کنه . و فستینگ هم بنظرم یه روز درمیان بهترینه اگه ۱۵۰۰ کالری مصرف کنی و حداقل ۳۰۰ کالریشو با ورزش بسوزونی اگه هر روز فستینگ بگیری استپ وزن میگیری پس یه روز درمیان بهترین گزینس

عزیزم چیزی که بیشترین تاثیر رو لاغری داره مصرف پروتئین هست و مهم ترین چیز اینکه زیر رژیمای زیر ۱۲۰۰ ...

کدوم فستینگ 

زیر ۵۰۰ 

یا ۸-۱۶

کدوم فستینگ زیر ۵۰۰ یا ۸-۱۶

۱۶ . ۸ و اینکه تورو خدا دور این رژیمای زیر ۱۰۰۰ کالری خط بکش تهش تو میمونی و وزنی که دوباره بر میگرده ریزش مو مشکلات معده گوارشی و رحم 

2790
2778
2791
2779
2792