2777
2789
عنوان

میخوام ای وی اف کنم

476 بازدید | 53 پست

شرایطش چجوریه کسی تجربشو داره دقیقا چیکار میکنن

لطفا همه چیزشو بگین ممنون

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری تست میدی دارو میخوری چندبار سونو میدی تاریخ تعیین میکنن برای تخمک کشی 

از شوهرتم تست و نمونه میگیرن یه مدت کارای آزمایشگاهیشو انجام میدن تعداد و جنسیت رو میگن بهتون دارو میخوری باز تا شرایط مناسب برای انتقالو داشته باسی بعدم دیگه انتقال میدن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بزن گوگل همه چی رو متوجه میشی

ببخشید میدونین در چه شرایطی ای وی اف میکنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه سری تست میدی دارو میخوری چندبار سونو میدی تاریخ تعیین میکنن برای تخمک کشی از شوهرتم تست و نمونه م ...

اها ممنون حدودا قیمتش چقدر میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سه روز اول پریود باید بری دکتر

ممکنه سیکل بلند باشی با کوتاه 

بلند باشی تا پریود بعدی ال دی میده نباشی از همون اول داروهات شروع میشه آمپول و اینا میزنی روز هشتم یا نهم پریود میری‌ سونو

بعد روز تخمک کشی مشخص میشه

بهش میگن عمل پانکچر

یه بیست دقیقه بیهوشی داره وقتی تخمک تم رو آب واژن بکشن همون روز شوهرت اسپرم میده

تو آزمایشگاه قاطی میکنن سه روز بعد میگن چقد جنین داری و آیا کیفیت دارن یانه

احتمال داره بعد سه روز از عمل برات جنین انتقال بدن

احتمال داره فریز کنن پریود بعدی انتقال بدن برای سیکل انتقالم آمپول داری بعد۱۴روز از انتقال جنین انشالله مثبت میشی

سه روز اول پریود باید بری دکترممکنه سیکل بلند باشی با کوتاه بلند باشی تا پریود بعدی ال دی میده نباشی ...

خیلی ممنون 

من تنبلی دارم تقریبا یک سال و شش ماه اقدامم هر دکتری هم میرم باردار نمیشم

من میتونم خودم به دکترم بگم میخام ای وی اف کنم قبول میکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنون من تنبلی دارم تقریبا یک سال و شش ماه اقدامم هر دکتری هم میرم باردار نمیشممن میتونم خودم ب ...

اره میتونی ولی اول بگو شوهرتم آزمایش بده کلا تو مراکز ناباروری هردونفر چک میشن اگه شوهرت عالی باشه شاید اول آمپول تحریک تخمک بدن و بگن نزدیکی کن یه دوره بعد بگن بیا ای وی اف

کلا همه چی رو جدا توضیح میدی بهم ممنون

شما با اولین بار باردار شدین؟

ببخشید مشکلتون چی بود من تنبلی تخمدان دارم یک سالو شش ماهع اقدامم نتیجه نگرفتم

@hastiss  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به بیمه و کلینیک از ۳۰ تومن حدودا هست به بالا

بیمه ی من نیرو های مسلح هستش فقط  این بیمه پشتیبانی میکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره میتونی ولی اول بگو شوهرتم آزمایش بده کلا تو مراکز ناباروری هردونفر چک میشن اگه شوهرت عالی باشه ش ...

قراره فردا برم ازمایش شوهرمن شنبه میره ولی من خیلی غجله دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40