2789
عنوان

عیدی خریدین

100 بازدید | 13 پست

من برای بچه هام خریدم از پسرم شد۱۸۰۰البت هنوز کفش نخریدم برا دوقلوها هم سفارش دادم   اما برای خودم هنوز هیچی نخریدم نمی‌دونم بشه بخرم یا نه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

البته موجودیمون الان صد هزاره که فکر نکنم چیزی بدن دستم باهاش😂

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

فقط دخترم

حودمم ی مانتو دیدم خیای دوسش دارم ولی چاقم سایزم ندارن

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من 4تومن داشتم واسه دوتا بچه هام لباس و کفش خریدم..فقط واسه دخترم گل سر و گش مو جدید باید بخرم...

خودم و شوهرم لباسای نو زیادی داریم همونا تن میزنیم..بعدم مادربزرگم فوت شده چهلمش دقیق میفته روز عید ...

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

فقط دخترمحودمم ی مانتو دیدم خیای دوسش دارم ولی چاقم سایزم ندارن

ت ساینا نگاه شاید باشه

بقیه اعضای خانواده کامل خرید کردن .

ولی من هنوز خرید نکردم فقط یه عینک و یه شومیز خریدم .

هنوز به نظرم زوده برای خرید .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

من 4تومن داشتم واسه دوتا بچه هام لباس و کفش خریدم..فقط واسه دخترم گل سر و گش مو جدید باید بخرم...خود ...

مبارک باشه عزیزم.   منم لباس نو دارم همونا رو می‌پوشم...

بقیه اعضای خانواده کامل خرید کردن .ولی من هنوز خرید نکردم فقط یه عینک و یه شومیز خریدم .هنوز به نظرم ...

دم عید گرون میدن همین الان خریدات انجام بده

اره امشب کفش خریدم ۱۲۰۰ هییی هیچی برگشتیم

ماشاالله...یادم انداختی که کفش ندارم😩😂😂😂

دم عید گرون میدن همین الان خریدات انجام بده

اره قیمتا رو میبرن بالا .

هنوز نمیدونم چی میخوام سعی میکنم زودتر به نتیجه برسم برم خرید .

پارسال هم ۲ روز قبل عید خرید کردم همه لباسایی که بهمن بودش رو ۲ برابر فروختن بهم😂

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

ماشاالله...یادم انداختی که کفش ندارم😩😂😂😂

🤦🤦واییی نه ببخشید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ت ساینا نگاه شاید باشه

چی؟

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)