2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست شوهرشو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 67 پست
خب با زنه دعوا بگیرید اینجوری ک نمیشه

داییم گفته کاریش نکنبد

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دقیقا عاشق چیش هست عایا

نمیدونم والا 😶

زنش بچرو کتک زده بود کبود کرده بود می‌گفت خورده زمین

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخود گفته من اگ جات بودم همونجا زنه رو پاره میکردم

والا ما نمی‌تونیم کاری کنیم همه خونه و ماشین و زمین و...به نام زنشه کار اشتباه کنه ول می‌کنه می‌ره 

فعلا ک احمق تویی ک هیچ درکی از زندگی مشترک نداری مغزت اندازه فندقه زن ومرد نداره باهوش جان کسی بااین ...

منکه اینو برا فان زدم شما هم جزو ضد زنها حساب نیستید 

در منطق هم حق با شماست کسی حق نداره کسیو بزنه

ولی اون لفظ "چه برسه به ازدواج " یه کم اذیت کننده اس

وگرنه هر بی عقلی میدونه اون زندگی که زن و مرد همدیگه رو بزنن مفت نمی ارزه.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
منکه اینو برا فان زدم شما هم جزو ضد زنها حساب نیستید در منطق هم حق با شماست کسی حق نداره کسیو بزنهول ...

اون لفظ درسته هم برای مردش هم زنش کسی حاضره بایه مرد وحشی ازدواج کنه؟؟؟قطعا نه پس زنم همینه حتی نگاه نمیکنن توروی این ادم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

واقعا متاسفم برای شخصیتتون

اون یکی اکانته همین کاربر مرده هستی حتما!😂😂تو دیگه چه بدبختی های از یه کاربر مرد فیک تو نی نی سایت دفاع میکنی

اونم با این آیدی بی معنا و بی مفهوم.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون