fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 عنوان منم کوروشو 105 بازدید | 12 پست منم کوروش پادشاه جهان ادامه بدید ... .... 1403/12/08 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 به شاهی من شادمان مردمان.. بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
آتنههههههه عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 بخواب کوروش میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
tanharr عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3536 به شاهی من شادمان مردمان.. به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری بر انداختم به کار ستم دیده پرداختم......
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری بر انداختم به کار ستم دیده پرداختم... ... کسی را نباشد به کس برتری..برابر بود مسگر و لشکری.. پرتش به فرمانم آزاد شد..معابد دگر باره آباد شد:) بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 کسی را نباشد به کس برتری..برابر بود مسگر و لشکری.. پرتش به فرمانم آزاد شد..معابد دگر باره آباد شد:) به دستور من صلح شد برقرار که بیزار بودم من از کارزار ....
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 به دستور من صلح شد برقرار که بیزار بودم من از کارزار میان دو دریا در این سرزمین، خراجم دهد شاه و چادر نشین:)ز نو ساختم شهر ویرانه را، سپس خانه دادن به آواره ها.. بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی..بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد:) بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 میان دو دریا در این سرزمین، خراجم دهد شاه و چادر نشین:)ز نو ساختم شهر ویرانه را، سپس خانه دادن به آو ... مرا در جهان بدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش هست چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن برکشید ....
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 مرا در جهان بدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش هست چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن ... نه طاغوت مرا بر بدننه با مومیایی کنیدم کفنکه هر بند پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمین:)..! بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 نه طاغوت مرا بر بدننه با مومیایی کنیدم کفنکه هر بند پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمین:)..! که هر بند این پیکرم بعد از این شد جزئی از خاک ایران زمینیعنی میتونم بگم بیش از ۱۵۰ بار این آهنگ رو گوش دادم و اصلا تکراری نشده واسم هر بار احساس غرور میکنم گوش میدم ....
liliztory عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 534 که هر بند این پیکرم بعد از این شد جزئی از خاک ایران زمینیعنی میتونم بگم بیش از ۱۵۰ بار این آهنگ رو گ ... حق بزرگ ترین پشیمانیام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..