2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی

168 بازدید | 21 پست

دوستان شما سوتین میبندید؟ 

من از همون اول نبستم ولی به هرکی میگم اولا از قبل متوجه نشده دوما پشماش میریزه میگه مگه میشهه

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نداریم که استفاده کنیم فقط برای تزئینی من استفاده میکنم 🥺

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
سایز پلیز

سایزم و نمی‌دونم چون نخریدم زیاد فقط دوتا دارم فک کنم ۷۰ زیاده؟؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بستگی به سایز داره

۷۰ ، زیاده؟ 

منم نمی‌بندم.....دقیقا به کسی میگم باورش نمیشه قبلش متوجه نمیشن.......فقط زیر لباس مجلسی می‌پوشم...

مثل من 

به نظرم لب مرزیه این سایز.

هم میشه بست و میشه نبست.

اگه فعالیت ورزشی مثل دو داری بهتره برای افتادگی ببندی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
به نظرم لب مرزیه این سایز.هم میشه بست و میشه نبست.اگه فعالیت ورزشی مثل دو داری بهتره برای افتادگی بب ...

اخه به نظرم اگه ببندم شل میشه میوفته اینجوری خودش تلاش میکنه صاف بمونه😂

خوب کاری میکنی من بیس چهاری تنمه مامانم میگه خطر داره نبند

من اگه ببندم احساس می‌کنم یکی داره خفم میکنه