yaghma1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6482 عنوان ترس از سزارین در بیمارستان دولتی 68 بازدید | 6 پست سلام خانوما من ۳۶هفته و۱روزمه احتمالا دوهفتهدیگه باید سز بشم تا حالا بیمارستان دولتی نرفتم والان وحشت شدیدی دارم خانومایی که دولتی رفتن میشه یکم دلداری بدین از صبح تپش قلب دارم من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓 1403/12/08 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4478 عزیزم چرا استرس میدی به خودت بچت گناه داره استرس میکشه اونم توکلت به خدا عزیزم چه فرقی میکنه دولتی یا خصوصی ایشالا سالم و سلامت بری و نینی تو بغل بگیری و برگردی😍😍😍💓💓 کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
yaghma1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6482 عزیزم چرا استرس میدی به خودت بچت گناه داره استرس میکشه اونم توکلت به خدا عزیزم چه فرقی میکنه دولتی ی ... مرسی عزیزم مرسی بابت دلگرمیت و حرفای قشنگت❤️❤️❤️ من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4478 مرسی عزیزم مرسی بابت دلگرمیت و حرفای قشنگت❤️❤️❤️ دورت بگردم بخدا انقد خوشحال میشم وقتی یه نفر داره مادر میشه 💕💕😍😍😍ایشالا همه این حسو تجربه کنن و بچه ی سالم و صالح داشته باشن به حق امام زمان🤲🤲💖 کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
yaghma1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6482 دورت بگردم بخدا انقد خوشحال میشم وقتی یه نفر داره مادر میشه 💕💕😍😍😍ایشالا همه این حسو تجربه کنن و ... ایشالله عزیزم همیشه دعاشون میکنم چون خودم درد نازایی و سقط کشیدم میدونم چه دردیه،عزیزدلی😍❤️❤️😘😘😘 من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
amirhosein1401 عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4478 ایشالله عزیزم همیشه دعاشون میکنم چون خودم درد نازایی و سقط کشیدم میدونم چه دردیه،عزیزدلی😍❤️❤️😘😘😘 قربونت بشم خواهرجاان😘😘💓 کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋
yaghma1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 6482 قربونت بشم خواهرجاان😘😘💓 خدانکنه فدات من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓