سلام دوستان عزیز
یه دستگاهی هست که برای افرادی که دچار بیماریهای ریه و مشکلات تنفسی و آلرژی و آسم هستند تا حد زیادی کمک کننده است. این دستگاه با آزاد کردن یونهای منفی در محیط، اثر جوان کننده روی سیستم های فیزیولوژیک ما از جمله سیستم تنفسی ما میذاره و روند اکسیژن رسانی به مغز و ریه رو بهبود می بخشه و به ویژه در افرادی که مبتلا به آسم و مشکلات ریوی هستند خیلی مفید هستش. من خودم روی این محصول و اثر یونهای منفی بر بدن تحقیق کردم این دستگاه رو تهیه کردم و توی خونه نصب کردم و دیدم که تاثیر خوبی رو تنفس من داره. آدرس پیج اینستاگرام شرکتشون fdmactivtek هست. من بعضی از اثرات مثبت یونهای منفی رو که از سایتهای پزشکی مختلف تحقیق کردم در زیر براتون آوردم. امیدوارم برای شما هم مفید باشه. برای همتون آرزوی سلامتی دارم.
يون منفي چيست ؟
یون های منفی ذرات باردار الکتریکی هستند که آلودگی های موجود در هوایی را که ما تنفس می کنیم از بین می برند و اثر جوان کننده ای بر سیستمهای فیزیولوژیکی ما دارند (مانند سیستم تنفسی). آنها اتمها و مولکولهای اکسیژن هستند با یک الکترون اضافه و به ما کمک میکنند تا احساس بهتری بکنیم.
تحقیقات علمی ثابت کرده اند که در فضاهایی که از یون منفی بالایی برخوردار هستند آثار حساسیت ، آسم ، افسردگی ، خستگی و سر درد کمتر دیده می شود و در این مکانها افراد از توانایی ، قدرت کار ، تمایل به همکاری و کارکرد مغزی بالاتری برخوردار بوده و ضریب اشتباه آنان پائین می آید. مطالعات در دانشگاه کلمبیا و انستیتو روانشناسی ایالت نیویورک نشان می دهد که دستگاه های مولد یونی با در صد بالا به صورت خاصی به شکل ضد افسردگی عمل می کنند.
اتاقهایی که از یون منفی زیادی برخوردار هستند به شکل کامل چشمگیری نشان داده اند که از رشد باکتریها و خیلی عوامل بیماری زای دیگر جلوگیری کرده و در از بین بردن گرد و غبار ، ویروسها، دود سیگار، شورهء حیوانی، بوی نامطبوع و دودهای شیمیایی مسموم کنند ه تأثیر بی نظیری دارند.
يونهاي منفي چه فوائدي دارند؟
از بين بردن باكتريها، ویروسها، قارچ ها و کپک ها، جلوگيري از پير شدن سلولهاي بدن، بالا بردن توانايي نگهداري اكسيژن در خون، بهتر كردن عملكرد سوخت و ساز بدن، بالا بردن ميزان هوشياري، از بين بردن خستگي ، بالا بردن مقاومت بدن(سيستم ايمني) در مقابل بيماريها، تآثير اساسي در معالجه ء سردرد، بي خوابي/كم خوابي، آلرژي، آسم و فوائد بسيار ديگر.
هیستامین ها را که باعث حساسیت می شوند از بین می برد.
سطح سروتونین (هورمونی عصبی که با پریشانی، دلواپسی، استرس و میگرن مرتبط است) را افزایش داده و باعث خوشحالی و سرحالی می شوند.
تاثیر بسیار خوبی بر روی علائم برونشیت دارد.
به کسانی که از بی خوابی ، دردهای میگرنی ، اگزما ، سردرد و خستگی و فشار خون بالا رنج می برند کمک می کند.
سرعت بهبود زخم های سوختگی و اعمال جراحی را بهبود داده و به کاهش عفونت و درد کمک می کند.
اثرات استنشاق دود سیگار ، آلرژی به گرده ها و غبار و حیوانات خانگی را کاهش می دهد.
ذرات ، باکتری ها و ویروس های موجود در هوا را از بین می برد.
برای به دست آوردن اطلاعات پزشکی بیشتر در مورد تاثیر یونهای منفی بر بدن انسان از پیج اینستاگرام fdmactivtek سوال بپرسید. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.