2777
2789
ممنون قبل از سقط که باردار بودی رابطه داشتی ؟ من رابطه داشتم یه بنده خدایی می گفت که رابطه داشته باش ...

ب

ستگی داره اگه حاملگی پر خطر داشته باشی نیاید رابطه داشته باشی.ولی اگه دکتر چیزی نگفته یعنی مشکلی نیست

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون قبل از سقط که باردار بودی رابطه داشتی ؟ من رابطه داشتم یه بنده خدایی می گفت که رابطه داشته باش ...

ربطی نداره عزیزم به قول خودت حرفش احمقانه بود 

من سقط داشتم خودم یک سال بعد تر اقدام کردم 

بستگی داره اگه حاملگی پر خطر داشته باشی نیاید رابطه داشته باشی.ولی اگه دکتر چیزی نگفته یعنی مشکلی نی ...

خب اگر رابطه هم باشه برای همون بارداری خطر داره دیگه درسته 

ربطی به بارداری بعدی نداره 

استارتر میگه یکی بهش گفته اگر رابطه داشته باشی و سقط بشه دیگه باردار نمیشی 🤦‍♀️

خب اگر رابطه هم باشه برای همون بارداری خطر داره دیگه درسته ربطی به بارداری بعدی نداره استارتر میگه ی ...

خدا لعنتش کنه 

هربار اقدام می کنم و باردار نمیشم میگم حتما حرف اون درسته 

روم نمیشه از کسب بپرسم اومدم اینجا از اعضای نی نی سایت بپرسم 

خدا رو شکر ربطی نداره

خدا لعنتش کنه هربار اقدام می کنم و باردار نمیشم میگم حتما حرف اون درسته روم نمیشه از کسب بپرسم اومدم ...

خیلی بیشعور بود 

همین استرسی که بهت داده مانع بارداری میشه 

منم یکی بهم گفته بود بعضی تک زا هستن و یک بار باردار میشن فقط 

من بعد سقط همش یاد حرفش میوفتادم 

خیلی بار روانی داشت حرفش برام و به قول شما هر ماه که باردار نمی‌شدم میگفتم نکنه راست گفته 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

آخرش از دکتر پرسیدم گفت این حرفا چیه وقتی یک بار باردار شدی یعنی مشکلی نیست و بازم میشی 

شما هم الکی به خودت استرس نده و فکرت رو آزاد کن خیلی زود باردار میشی 

منم برج 4 سقط کردم☹️ 

ولی جرئت اقدام ندارم هنوز خیلی اذیت شدم و بدتر این بود که تنها بودم انگار غمش نتونستم با کسی نشون بدم موند رو سینم اما هنوز کسی حامله میبینم واقعا صدای شکستن قلبم میاد🙃

خیلی بیشعور بود همین استرسی که بهت داده مانع بارداری میشه منم یکی بهم گفته بود بعضی تک زا هستن و یک ...

دقیقا روان آدم اذیت میشه 

انشالله زودتر حامله میشم 

اینجا پرسیدم دیگه خیالم راحت شد 

این تک تخمکی و اینا هم همه اش حرفه اگر آدم تک تخمکی باشه فقط یه بار عادت میشه کلا تو عمرش 

منم برج 4 سقط کردم☹️ ولی جرئت اقدام ندارم هنوز خیلی اذیت شدم و بدتر این بود که تنها بودم انگار غمش ن ...

عزیزم 

خیلی سخته 

بذار برای سال جدید اقدام کن 

انشالله زودتر حامله میشی

دقیقا روان آدم اذیت میشه انشالله زودتر حامله میشم اینجا پرسیدم دیگه خیالم راحت شد این تک تخمکی و این ...

دقیقا 

الهی آمین عزیزم 

خدا رو شکر 

درسته 

حالا چون من سقطم ده سال قبل بود اون موقع اطلاعاتم پایین تر بود نمی‌دونستم که