2777
2789
عنوان

راهنمایییی میخواااام بیاید

70 بازدید | 9 پست

سلامممم خوبیییید 

آقا من با یکی از همشهری هام دوست شدم هر دو کنکوری هستیم راجب مسایل درسی صحبت کردیم و اینا از مهرماه میشناسمش ... دوتامونم شدیدا رو درس تعصب داریم و درس می‌خونیم ... دو سه هفته پیش گفت من بهت دارم حس پیدا میکنم بذار ارتباطمون رو کامل قطع کنیم تا بعد کنکور باز برگردیم بهم فلا رابطه برامون سمه منم گفتم اوکی قبول کردم ... الان شدییییید دلم تنگ شده براش اصن هیچ تمرکزی ندارم رو درسام دارم دیوونه میشم .. نمی‌دونم بهش پیام بدم باز تمرکزمون بهم میخوره برا درس ... پیام ندم اینجوری ذهنم درگیره ... بنظر شما چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نده. درس بخون.بعد کنکور به این چیزها فکر کن

خیلی دارم سعی میکنم ... چون عاقلانه ترین کار هم همینه ... ولی تا میرم سمت کتاب مغزم اونجاست واقعا نمی‌دونم چجوری خودمو کنترل کنم 

چجوری احساساتمو کنترل کنم بنظرتتتت

به نظرم ارتباطتتو با اون شخص قطع کن 

با احساسات رفتار نکن 

آیندتو خراب نکن اینو دوستانه بهت میگم 

اصلا بهش فکر نکن 

بعدا تو دانشگاه وجامعه خیلی بهترش هست وخیلی موقعیت داری 

پسرا ارزششو ندارن 

بعدا که کات کردین افسوس میخوری که چرا همچین حماقتی کردی 

به نظرم ارتباطتتو با اون شخص قطع کن با احساسات رفتار نکن آیندتو خراب نکن اینو دوستانه بهت میگم اصلا ...

درسته حرفتو قبول دارم 

اونم منطقیه و درس براش اهمیت داره 

بنظرت ارتباط خیلیییی کم باشه مثلا هفته ای ی بار در حد چندتا پیام... اونم ضرر داره؟

درسته حرفتو قبول دارم اونم منطقیه و درس براش اهمیت داره بنظرت ارتباط خیلیییی کم باشه مثلا هفته ای ی ...

اگه ذهنت در گیر میشه نکن دختر خوبب 

چرا منتظر تایییدی خودت میدونی 

من دیگه حرفی ندارم 

تحکل کن و تمرکز کن روی درست. باور کن همه‌ی ما اینجا بودیمو اینا رو تجربه کردیم. الان حتی اسم پسره رو یادم نمیاد. آخر شب بهش فکر کن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

تحکل کن و تمرکز کن روی درست. باور کن همه‌ی ما اینجا بودیمو اینا رو تجربه کردیم. الان حتی اسم پسره رو ...

😂مشکل اینه که خودمم می‌دونم نباید این کارو کنم 

حتی منطقی نشسم فکر کردم 

ولی این احساسات لعنتی رو نمیتونم کنترل کنم 

همش دلم یجوریه حس میکنم باهاش صحبت کنم آروم میشم

کتاب جلومه مغزم جای دیگه 

خودمم کلافه شدم خدایی کاش از این برهه در بیایم دیگه