2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

306 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها من خواهرشوهرم همش میاد خونه مادرشوهرم میمونه هفته ای میمونه یه روز میره دو روز بعد برمیگرده٫ بعدش هی مادرشوهرم به همسرم میگه شب بیاین اینجا ٫ اگرم نرم و مخالفت کنم شوهرم قهر میکنه و هزارتا داستان درست میکنه٫

شماها تجربه دارین تو این موضوع؟ چیکار کردین؟

خب نرو

به شوهرتم بگو راحت نیستم هر روز هر روز

اینم بحث کردن داره مگ

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

معلومه بند عاطفی بچه هاشو از خونه پدر نمیخواد جدا کنه این مادر 😐 ازدواج کردن حالا دیگه چکار داری هرشب بیان !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه چتر باز کنیه خواهرشوهرت

من جات باشم نمیرم 

شوهرتم قهر کنه دوبار ک محلش ندی دیگه قهر نمیکنه

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...

والله چی بگم چون شوهرت پشت حرفت نیست سخته کار میشه جنگ و دعوا،ولی یه کاری کن برو از شامم برو بعد بگو کمرم گرفته اصلا کمک نکن اگه بچه داری بنداز گردنشون خودشون کوتاه میان برا بعضیا باید از اوت درش در بیای.

مادرم یه روز یه دعوای اساسی راه انداخت و چندین روز با بابام قهر بودن. ولی بعدش بابام دیگه اصرار نکرد برن خونه‌ی مادرش

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).