2777
2789
عنوان

میخام کات کنم

58 بازدید | 8 پست

میخام کات کنم اما قبلش میخام دلیلمو بدونه ولی نمیدونم چجوری بهش بگم.اول اینکه مامانم فهمید و گفت باید باهاش کات کنی اون بدرد تو نمیخوره یجوری از پسره بد گفت ک انگار قتل کرده بدبخ😂😐

دلیلی خودم ک اذیتم میکنه اینه ک ترک تحصیل کرده و قرار بود بره باشگاه ولی نرفت تیپشم مورد علاقم نیست.

اینارو تو یه متن چجوری بهش بگم که زشت نباشه و بهش برنخوره؟

اگه قبول نکرد و بهونه آورد که نمیتونه درستشون کنه کات کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور وقتا نگفتنه دلیل خیلی بهتره ولی اگر خیلی پیگیر شد بگو من شرایطه دوستی و رابطه رو ندارم خانوادم علاقه‌ای به این روابط ندارن این خودش بهترین دلیل واسه کات کردنه ... ولی اینکه بهش بگی بخاطره ظاهرش نمیخوایش یه طورایی از لحاظه شخصیتی نابودش میکنی اینو کلا نگی بهش بهتره چون ممکنه تیپی که مورده علاقه‌ی تو نباشه مورده علاقه‌ی خیلی‌های دیگه باشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
میشه فقد بگید ک چجوری بهش بگم؟ میخام بدونه ک این توقعات رو دارم همین.

اگر میخوای خواسته‌هات رو بگی محترمانه بگو...مثلا بگو فلانی میدونستی این تیپ خیلی بهت میاد؟خیلی دوست دارم توی این استایل ببینمت یا سعی کن اگر از نوعه خاصی از حرف زدنش بدت میاد بهش بگی این نوع صحبت کردن بهت نمیاد... اگر میخوای هدفمند باشه بگو بهش دوست داری واسه خودش بیشتر وقت بزاره و یه هدف توی زندگی برای خودش تعیین کنه حالا میخواد کار باشه یا باشگاه رفتن....واسه تغییر دادنه بعضی رفتارها در آدم‌ها باید زمان صرف کنی ..

اگر میخوای امروز بگی و فردا نتیجه بده بدون که شدنی نیست...

چند نکته رو در نظر داشته باش.. یک اینکه اینهمه زمان بزاری کسیو بسازی بعد ممکنه اون رهات کنه.. میتونی این تاوان رو بدی؟

دو اینکه میتونی اینهمه وقت و انرژی رو صرف کنی؟ارزشه وقتت رو داره؟فکر کن اینهمه وقت گذاشتی و اومدیمو اونی نشد که میخواستی..بعد نمیخوای پشیمون بشی و خودتو سرزنش کنی؟

بسنج ببین حوصله داری یکیو اینهمه تغییر بدی و بهش هدف بدی و آیندش رو بسازی بعدم معلوم نیس باهات بمونه یا نه یا اصلا اونی بشه که میخوای... اگر دیدی میتونی اوکی انجامش بده...

وگرنه همین الان کات کن بگرد یکی رو پیدا کن که دقیقا همون خصوصیاتی که میخوای رو داشته باشه و نیاز نباشه بکوبی از اول بسازیش چون اغلب بابتش ازت تشکر نمیکنن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..