2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
منم گریه کردم اما نه بخاطر حرفای خانومای گل.بخاطر اینکه یه آدم عادی نیستم

عزیز دلم چرا آدم عادی نباشی ما هر کدوممون یه بیماری داریم بعضیهامون جسمی و بعضیهامون روحی بهت پیشنهاد دوستی دادم خوشحال میشم قبول کنی😙😙

جدی اچ ای وی با ایدز یکی نیست ؟!نمیدونستم  اینو حتی دوستانی که ادعای بلد بودن میکردن هم نگفتن ...

عزیزم من تو صفحات اول توضیح دادم مرحله اچ آی وی با ایدز متفاوته. البته بهت حق میدم شلوغ پلوغ شد یکم گارد گرفتی خودت حتما درست نخوندی 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزارتا علت داره اچ آی وی. همه اوناییکه اچ آی وی مثبتن فاسد و معتاد نیستن. قربانی زیاد داره تا دلتون ...

اینجا

اتفاقا خودت رو ریپلای کرده بودم 

بهم برخورد گفتی هیچکس درست و بدون تیکه کنایه توضیح نداد😁

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جنین مبلا میشه و اینکه چه جوری میخاهی بدون ابتلا کردن همسرت به ایدز باردار بشی  پس نتیجه تاپیک ...

کی گفته عزیزم مادری که مبتلا هست حتما فرزند یا همسر مبتلا میشن .😏😏😏😏 

خدایا شکرت 
یعنی چی اینجا. خب تا وقتی باردار بشه که باید رابطه داشته باشه😕

الان اون خانم هایی که بچه کاشت میکنن رابطه دارن؟؟

بعد هم منظور من این بود بچه رو نذارن مبتلا بشه.شنیدم داروهایی اومده که این کار و میتونه انجام بده

بای بای نی نی سایتی ها
الان اون خانم هایی که بچه کاشت میکنن رابطه دارن؟؟ بعد هم منظور من این بود بچه رو نذارن مبتلا بشه.شن ...

اها بله درسته به صورت ازمایشگاهی 😊 

اره روشایی هست که هم شوهر مبتا نش۶ هم جنین😊

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم ...

سلام عزیزم ،امیدوارم ب ارزوت که نینی دار شدن هست برسی،خیلی ناراحت شدم ک ب این بیماری مبتلا شدی اونم ناخواسته😢😳.ولی ناراحت نباش چون این بیماری هم یه بیماری مثله بقیه بیماری هاست ،و درمان فعلی داره و در اخر درمان اصلیشم پیدا میشه.پس باید روحیتو حفظ کنی عزیزم و همیشه امیداور باشی ب لطف خدا.از خدا میخوام که ب همه ی ارزوهات برسی عزیز دلم 💚😍😘

شایدم میخواد شوهرشو فدای خواستهای خودش کنه چه میدونیم بعدشم بچه بیچاره مادر ایدزی میخواد چکار گناه د ...

واقعا که خجالت اوره این ادبیات.دنیای ما ادما خیلی کوچیکه بترس از روزی که آه استارتر بگیردت.میتونی با ادبیات بهتری بگی که به صلاح نیست بچه دار شدن.والا من بغض کردم کامنتتو خوندم وای به استارتر

🟡درمان و کنترل قطعی بیماری ایدز و HIV :

♦️جدیدترین و بهترین راه درمان ایدز

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816