2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
پس چرا تو اون سریاله پریا ایدز نگرفت و باردار شد؟  اسم سریالشو یادم نیست امیرحسین آرمان ایدز دا ...

دقیقا یادمه دکتر بهش گفت پریا باید دارو بخوره و تحت از باشه هردو مادر و بچم سالم بچم لک لک نمیاده که رابطه میخاد 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

میشه بچه دار شد بدون اینکه بچه مبتلا بشه  ولی نمیشه رابطه ی طولانی داشت بدون جلوگیری(چون سوالت ...

یعنی چی اینجا. خب تا وقتی باردار بشه که باید رابطه داشته باشه😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه فقط از راه سرنگ و جنسی نمیگیرن🤔🤔🤔🤔🤔

آرایشگگاه دندونپزشک پرسمل بیمارستان و حتی کادر پزشکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

:/ دیگه چی بگم.

از حقم پیش خدا نمیگذرم چون خیلی رفتارشون بد بود . حقم بود سوال بپرسم حتی اگه اطلاعاتم کافی بود یا نبود و فقطم استارتر موظف به جواب بود نه اینکه بقیه ریپلای کنن و فکر مسموم خودشونو تو ذهن و دهن من بزارن و قضاوت کنن بهتره از اول کامنت هام خونده بشه 

از استارترم ناراحتم 💔

حرفی ندارم خدا جواب همرو میده .شب خوش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اون فیلم بود عزیزم

دوتر حین فیلم صحبت میکرد چند بارم شبکه سه سیب سلامتی خودم شمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه مادر ایدز نداشت اونجا پدر داشت

دکتر میگفت دیده شده مادر ایدزی بچه سالم اورده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جنین مبتلا نمیشه عزیزم بعد شوهرشم میتونه دارو مصرف کنه و تحت ازمایش تو فیلم پریا مگه ندیدین پسره کیو ...

خیر بنده فیلم پریا نامی که میگید ندیدم الان اینجا اسمشو شنیدم و اشنا شدم که همجین فیلمی هست 

اگه واقعا همچین چیزی وجود داره جای شکرش باقیه امیدوارم استارترم به مراد دلش برسه .مرسی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عیب نداره مریم جان. استارتر که میخنده هیچی. من از خدامه تو هم بخندی. :)  خدا رو شکر ما ها باعث ...

وا خدا خیرت بده خوش گذشت پس الکی همدردی میکردید ساده من بودم که حرف دلمو زدم اللهی ازاین خوشیا نباشه دیگه 

استارتر شنیدی

خدایا دوست دارم
جنین مبلا میشه و اینکه چه جوری میخاهی بدون ابتلا کردن همسرت به ایدز باردار بشی  پس نتیجه تاپیک ...

میشه بچه سالم بدنیا اورد من مستند شو دیدم حتی زن از شوهر سابقش اچ ای وی گرفته بود اما شوهر دومش سالم بود و باهم زندگی میکردن اچ ای وی با ایدز فرق داره میتونین از گوگل سرچ کنید من داستانی راجه این بیماری نوشتم 

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
فکر کنم اگه مادر مبتلا باشه باید تو محیط آزمایشگاه سلول اولیه رو به وجود بیارند و بزارند تو رحم یک ف ...

اصلا ربطي نداره بچه با سزارين خيلي راحت سالم بدنيا مياد 

حرفاي خانم مينومحرز رو بخونين رئيس باشگاه ياران مثبته

میشه بچه سالم بدنیا اورد من مستند شو دیدم حتی زن از شوهر سابقش اچ ای وی گرفته بود اما شوهر دومش سالم ...

جدی اچ ای وی با ایدز یکی نیست ؟!نمیدونستم 

اینو حتی دوستانی که ادعای بلد بودن میکردن هم نگفتن به بقیه میگن سطح معلوماتتونو بالا ببرید 😁خودشون حتی نمیدونن یکی نیست حرفاشون خلاف این بود که میدونن یکی نیست