2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
برای بارداری دونوع آزمایش میگیرن وایار لود وسی دی فو .سی دی فور باید بالا باشه وایار لود که تعداد وی ...

ان شاا...خواست دلت باحکمت خدایکی باشه .همین که برای شوهرت عزیزی خیلی خوبه .همه توزندگی یه مشکلاتی دارن وامتحانی میدن خداکنه همه سربلندباشیم خیلی دوس دارم مادربشی برات دعامیکنم حتماخبرشوبیابده چون خیلی خوشحال میشم اونقدرکه ازبارداری خودم خوشحال بشم مرسی😘😘😘😘😘

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلیوم جان من خیلی دوست داشتم این تاپیک سرکاری بود. امیدوارم استارتر قوی از این حرفا باشه که نظرات ...

گریه نکن عزیزم چون میدونم استارتر خیلی حالش بهر از ایناس حوصلش سر رفته بود اومده سرگرم بشه به ریش خیلیاتونم به خاطر سادگیتون بخنده

خدایا دوست دارم
گریه نکن عزیزم چون میدونم استارتر خیلی حالش بهر از ایناس حوصلش سر رفته بود اومده سرگرم بشه به ریش خی ...

تو چرا انقد متناقضی؟؟؟

یکم بخودت بیا...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
چه ربطی داشت 

دو خط بالاتر میگی استارتر اگه حرفت واقعیته ایشالا ب ارزوت برسی

بعد پایین مینویسی گریه نکن استارتر واسه سرگرمیش اومده و داره به ریش ساده لوحا میخنده!!!

ته تناقضی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نتردام عزیز من تو رو میشناسم. قضاوتتم نکردم. پستتم ریپلای نکردم. لفظ قلمم بلد نیستم حرف بزنم. نفرین ...

نه بعضی ها جای خدا نشستن دارن برای بقیه حکم صادر میکنن  نفرین نکردم واگذار کردم به خدا خودش جوابشونو بده چون خودش میدونه دلیلم چی بود 

البته عادت کردم به وجود ادم هایی که دیگرون و نصیحت میکنن منتهی خودشون عکس حرفشونن روی صحبتم با هرکی بود که به خودش اجازه میده توهین کنه یه کلام استارتر توضیح نمیده بقیه وکیل وصی شدن اطلاعات خفنشونو به رخ میکشن بابا دمتون گرم انقدر باحالیدو اطلاعات کافی دارید 

خودشون رفتارشون گستاخانه هست بعد به دیگرون ایراد مبگیرن افرین کارتون درسته متاسفم واسه ادم های کج فهم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه بعضی ها جای خدا نشستن دارن برای بقیه حکم صادر میکنن  نفرین نکردم واگذار کردم به خدا خودش جوا ...

:/

دیگه چی بگم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

عزیزم انشالله مادر میشی  چجور گرفتی میشه بگی به ماهم 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

گریه نکن عزیزم چون میدونم استارتر خیلی حالش بهر از ایناس حوصلش سر رفته بود اومده سرگرم بشه به ریش خی ...

عیب نداره مریم جان. استارتر که میخنده هیچی. من از خدامه تو هم بخندی. :) 

خدا رو شکر ما ها باعث شدیم حوصله ی یه نفر سر جاش بیاد. والا بی خوابی هم به سر خودمون زده حوصلمون سر رفته بود. دور همی خوش گذشت. فقط دیگه لوثش نکنیم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بچتون هم اچ ای وی میگیره ؟؟؟؟؟

نه عزیزم دارو مصرف میکنن بچه میتونه سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دو خط بالاتر میگی استارتر اگه حرفت واقعیته ایشالا ب ارزوت برسی بعد پایین مینویسی گریه نکن استارتر و ...

ادم بدیم که نمیخام باور کنم این تاپیک واقعیته 

از اولشم گفتم چون سرکاریه این حرفرو زدم وگرنه من همچین ادم دل سنگی نیستم 1درصد احتمال واقعیت داشتنشو ندادم حالا که تاپیکو خوندم عذاب وجدان گرفتم 

اگرم سر کاری باشه حلال نمیکنم این همه توهین شنیدم مجازی همینه دیگه ادم نمیدونه واقعا چی درسته چی غلط 

خدایا دوست دارم
عزیزم انشالله مادر میشی  چجور گرفتی میشه بگی به ماهم

پستای قبل توضیح داده. 

با اجازه استارتر: همسر سابقش اعتیاد داشته. این بنده خدا مبتلا شده.

جنین مبلا میشه و اینکه چه جوری میخاهی بدون ابتلا کردن همسرت به ایدز باردار بشی  پس نتیجه تاپیک ...

جنین مبتلا نمیشه عزیزم بعد شوهرشم میتونه دارو مصرف کنه و تحت ازمایش تو فیلم پریا مگه ندیدین پسره کیوان ناخواسته با تزریق بهش ایدز گرف با پریا ازدواج کرد باردار شد پریا آز داد ولی مبتلا نبود بچشونم سالم دکترم اینو تو تلویزیون گفت زود قصاوت نکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینی که میگمو مطمئن نیستم اما یه برنامه از صداو سیما دیدم که گویا داروهایی اومده که جنین از مادر مبت ...

کاملا درست گفتی عزیزم فیلم هم اسمش پریا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40