2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

استار تر عزیز :((

از ته دلم آرزو می کنم مادر شده باشی. چون مطمئنم تو و همسرت قطعا لایق بهترین ها هستید.

از ته دلم آرزو می کنم بی نهایت قدر مردی رو که در کنارته بدونی و قدر بچه ای که خدا بهت هدیه میده رو هم بدونی.

و آرزو میکنم خدا همه ی ما رو هدایت کنه. که یاد بگیریم بنده باشیم نه خدا.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید که ناراحتتون کردم.فقط خواستم خودمو یه جا تخیله کنم قصدم بازی با احساسات کسی نبود  

عزیزم برات بهترینارو  آرزو میکنم . ایشالا به زودی نی نی نازتو بغل میگیری و طعم مادرشدنو میچشی . تاپیکتم قفل کنی بهتره تا دعوا نشده

یعنی چون سرکاری بود اینطوری حرف زدی؟ اگه واقعی بود راهنمایی میکردی؟ زندگی لحظه به لحظه اش امتحانه یه ...

لیلیوم جان من خیلی دوست داشتم این تاپیک سرکاری بود.

امیدوارم استارتر قوی از این حرفا باشه که نظرات این چنینیه دوستان واسش مهم باشه. من که از قضاوت دوستانم گریه م گرفته. :((

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

از اول گفته بود viral load م صفر بوده بدون کاندوم نزدیکی کردم 

کامنت ها رو اولا با دقت بخونید 

دوما اگه اصطلاحی براتون مبهمه وظیفه خودتون هست که بجا یقه بقیه رو گرفتن برید سرچ کنید 

ببخشید که ناراحتتون کردم.فقط خواستم خودمو یه جا تخیله کنم قصدم بازی با احساسات کسی نبود 

هر کسی از ظن خود شد یار من...

اینجا اینقدر دوستان خوبی داریم که شنونده و راهنمای حرفات باشن عزیزم.

منم گریه کردم اما نه بخاطر حرفای خانومای گل.بخاطر اینکه یه آدم عادی نیستم

:(

اتفاقا تاپیکت بهونه ی خوبی بود که بفهمی از تو غیر عادی تر زیاده.

لیلیوم جان من خیلی دوست داشتم این تاپیک سرکاری بود. امیدوارم استارتر قوی از این حرفا باشه که نظرات ...

شما منظورت بامنه ؟اگه با منه چه قضاوتی کردم جز همون که سرکاریه اولش که نه توضیحی میده نه واکنشی نشون میده؟

دوستانی که دم از قضاوت و این خرفا میزنید تک تک اونهایی که به ناحق در مورد نیت من حرف زدن و ریپلای الکی کردن که 4 خط لفظ قلم خرف بزنن و  واگذار میکنم به خدا جوابشونو بده چون خودش میدونه دلیل اصلی من چی بود شماها از دل من خبر دارید یا خدا؟

مراقب باشید به قول خودتون زمین گرده اومدید مثلا از استارتر دفاع کنید اما خودتون عکس حرفاتونید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اتفاقا باعث کمی تامل و تحقیق شد

خیلی اموزنده بود

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
درضمن سال 13400 درمان قطعی این بیماری میاد

اما متاسفانه هیچوقت درمان بیماری زوال عقل و بی ایمانی نمیاد اینو واسه اونایی گفتم که امشب یاعث شوکه شدن من و شما و مابقی خانمای نی نی سایت شدن.... ایشالا روزگارت به کام 

[QUOTE=51462745]منم گریه کردم اما نه بخاطر حرفای خانومای گل.بخاطر اینکه یه آدم عادی نیستم[/QUOTE...عزیزم ببین چقد خانوم و خوب بودی که مشاورت با وجود بیماری که میدونی تو جامعه ما چ جوری بهش نگاه میکنن باهات ازدواج کرده اونم ازدواج دوم ...شما مسئول طرز فکر غلط بقیه که نیستی از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر دوستم برات ارامش و سلامتی ارزو میکنم

خداجون دلم قرصه که هستی ...
شما منظورت بامنه ؟اگه با منه چه قضاوتی کردم جز همون که سرکاریه اولش که نه توضیحی میده نه واکنشی نشون ...

نتردام عزیز من تو رو میشناسم. قضاوتتم نکردم. پستتم ریپلای نکردم. لفظ قلمم بلد نیستم حرف بزنم. نفرین نکن چون کار آدمای ضعیفه. من 11 صفحه حرف نزدم. فقط خوندم. کلیت ماجرا روگفتم. نه فقط در مورد استارتر. درمورد نگاه به این بیماری. اینجا نظرخواهی آزاده. تو نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم. مثل بقیه. فقط خدا میتونه قضاوت کنه. ما چکاره ایم.