2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست
وای وای وای  نگو زمین بدجوری گرده عزیزم نگو

حالا ببینید واقعیت و گفته از کجا مطمینی داره راست میگه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها خوب نیست وقتی استار تر خودش چیزی نپفته ما همش سوال بپرسیم راجب مشکلش فقط می تونیم راهنمایی کن ...

کاملا درست و منطقیه حرفتون موافقم💖

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌

عزیزم استارتر از علائم هست ولی نه قطعی صبر کن چند روز بعد از عقب افتادن پری آز بده انشاالله که همونی که دلت بخواد باشه 

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
چرا استارتر واینستاد پای تاپیکش زد و رفت پس سرکاریه

شاید غصه اش گرفت لز این همه سوالایی که جوابش یراش عذاب بوده بخدا قلبم از حرص داره وایمیسته ماهاخودمون دندونمون دد میگیره چی میکشیم روحی جسمی داغونیم حالا اون اینو گفت چرا همه اینطور ریختن سرش؟ میتونست ولسه هرکدوم از ما باشه ماها مسلمونیم مثلا

هزارتا علت داره اچ آی وی. همه اوناییکه اچ آی وی مثبتن فاسد و معتاد نیستن. قربانی زیاد داره تا دلتون ...

حق با شماست....

متاسفانه دید خوبی نسبت به این بیماری تو جامعه وجود نداره و همین باعث میشه افراد مبتلا گاها مخفی کنن بیماریشونو...

من خودمم فوبیاشو دارم که اکثرا بعد از دندون پزشکی رفتن عود میکنه

هزارتا علت داره اچ آی وی. همه اوناییکه اچ آی وی مثبتن فاسد و معتاد نیستن. قربانی زیاد داره تا دلتون ...

ببین دوست عزیزمن اصلا نگفتم دیدم چیه کاریم ندارم یه ادم از کجا ایدز میگیره و قضاوتیم ندارم سوال منو جواب ندادید میگم اوکی جنین هم سالم میاد همسرش چطور نگرفته و منفیه؟ادم که علم غیب نداره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها نمیدونم سرکاریه یانه ولی  ی مطلبی خوندم چند ماه پیش که زندانی های فلسطینی ببخشیدا تو سرنگ واسه خانوماشون چیز میفرستادن تا خانومهاشون باردار شن 

فقط خواستم بگم پس امکان بارداری بدون نزدیکی هم وجود داره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷