2777
2789

ببریدش روانپزشک دارو مناسب میدن

من پسرم رگه هایی داره کامل نیست 

والا سه سال هر روشی رو  امتحان کردم نه تنها  بهتر نشد  بلکه درمانش سخت تر شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بیش فعالی یا اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) یک وضعیت پیچیده است که نیاز به ارزیابی و درمان دقیق دارد. هموپاتی یکی از روش‌های درمانی است که برخی افراد به آن اعتقاد دارند و ممکن است در برخی موارد به عنوان مکمل درمان‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

با این حال، شواهد علمی قوی برای اثربخشی هموپاتی در درمان ADHD وجود ندارد. بسیاری از پزشکان و متخصصان روان‌پزشکی بر این باورند که درمان‌های مبتنی بر شواهد، مانند رفتاردرمانی، مشاوره و داروهای تجویزی، می‌توانند مؤثرتر باشند.

اگر شما به دنبال درمان برای دخترتان هستید، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین گزینه‌ها را بررسی کنید. همچنین می‌توانید نظرات دیگر والدین یا تجربیات افرادی که از روش‌های مختلف استفاده کرده‌اند را جویا شوید، اما همیشه مهم است که تصمیمات درمانی را بر اساس اطلاعات علمی و مشاوره‌های پزشکی اتخاذ کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببریدش روانپزشک دارو مناسب میدنمن پسرم رگه هایی داره کامل نیست والا سه سال هر روشی رو امتحان کردم ن ...

عزیزم تو را خدا کمکم کن کجا ببرمش ،تا حالا ۳ تا روانپزشک بردم ریتالین و ریسپریدون دادند ولی هیچ فایده ای نداره ،منم گفتن بیش فعالی کامل نیست

بیش فعالی یا اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) یک وضعیت پیچیده است که نیاز به ارزیابی و درمان دقیق ...

عزمزمه من ۳ تا روانپزشک کودک بردم ولی ریتالین و ریسپریدون دادند که فایده نداره ،سر درس خوندن خیلی اذیتم میکنه ،بخدا دیگه خستم از همه دنیا

عزیزم تو را خدا کمکم کن کجا ببرمش ،تا حالا ۳ تا روانپزشک بردم ریتالین و ریسپریدون دادند ولی هیچ فاید ...

چرا فایده نداره؟ علائمش چی هست؟

پسر من هم همین ها رو میخوره چقدر بهش میدید و چه زمانی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا فایده نداره؟ علائمش چی هست؟پسر من هم همین ها رو میخوره چقدر بهش میدید و چه زمانی؟

ریتالین صبح ها یک چهارم که دل درد شدید میشه 

ریسپریدون یک چهارم شب ها ساعت ۸،شما پسرت چند سالشه?

به شما چه داروهایی دادن

ریتالین روزی دو تا به فاصله سه ساعت صبحها

رسپریدون شبی یک عدد

والپروات سدیم شبی ۱/۵ عدد 

ریتالین صبح ها یک چهارم که دل درد شدید میشه ریسپریدون یک چهارم شب ها ساعت ۸،شما پسرت چند سالشه?

با معده خالی ندید بهش 

۸ ساله کلاس دوم 

عزیزم اگه مشکلی نداره میتونید شمارتو ن بهم بدین تا باهاتون صحبت کنم،شما اهل کجایید

من کرج هستم آیدی تلگرام میدم ولی شماره با اجازه تون نه