2777
2789
عنوان

چاقی لعنتیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
منم حدود ٦كيلو اضافه وزن دارم تصميم گرفتم زود زود لاغر شم خيلي اعصابم خراب شده لباسام تنگ شدن

همش 6 کیلو؟ خخخ ناشکری نکن..اون ک کاری نداره

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌
اوه پس همدردیم منک فعلا رژیمم پیش متخصص تغذیه توی اصفهان ولی دکترم میگ خعلی دیر وزنت میاد پایین هر ...

من1ماه گرفتم رژیم کلا4کیلو کم کردم الانم رژیمم ولی گرم گرم کم میکنم خیلی بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من حدودا ۳۰ کیلو کم کردم البته اصولی  بدنم شل نشد ترک هم ندارم

عزیزم میشه بیشتر راهنماییم کنی اصولی ینی چطوری

ورزشم میکردین چ ورزشی

ماهی چندکیلو کم کنم اسیب نمیرسه

و اینک ایول ب ارادتون

همش 6 کیلو؟ خخخ ناشکری نکن..اون ک کاری نداره

تو سن شما خيلي راحتتره ولي بالاي ٣٠سال خيلي سختتر ميشه و بيشتر هم روپوست اثر ميذاره من همسن شما بودم ١٥كيلو كم كردم ولي الان كم كردن يك كيلو هم سخته

نه از الان برید خوده بدنسازی باعث کم کردن وزنتونم میشه  اره خیلی خوبه ولی به شرطی جایی برید اص ...

بعد امتحاناتم گفتم حتماا میرم ی باشکاه خوب

ان شاءلله

عزیزم میشه بیشتر راهنماییم کنی اصولی ینی چطوری ورزشم میکردین چ ورزشی ماهی چندکیلو کم کنم اسیب نمیر ...

من اونموقع نمیتونستم ورزش کنم 

اما پروتئین رو حذف نکردم غذام رو کم کم اوردم پایین حجمش رو

میوه رو اصلا کنار نذاشتم 

تنقلات حذف 

حبوبات مصرف میکردم

روغن و برنج حذف نون هم فقط نون جو

وزنم کم کم اومذ پایین اما پوستم اخ نگفت موهام عیب نکردن بدنمم داغون نشد

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

ماست کم چرب با شوید میخورم

روزی یک تخم مرغ اب پز میخوردم با خیارشور و کاهو که هم سیر. میشدم هم مفید. بود برام

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
من اونموقع نمیتونستم ورزش کنم  اما پروتئین رو حذف نکردم غذام رو کم کم اوردم پایین حجمش رو ...

رژیم منم تقریبا همینطوره عزیزم

نمیدونم گاهی فک میکنم دارم ب خودم تلقین میکنم ک شل شده..شما این 30 کیلورو تو چ مدت زمان کم کردید

منظورم اینه ماهی چندکیلو

ببخشید زیاد سوال میپرسم

رژیم منم تقریبا همینطوره عزیزم نمیدونم گاهی فک میکنم دارم ب خودم تلقین میکنم ک شل شده..شما این 3 ...

عزیزم اشکال نداره

اگه بخام از زمان کم خوردنم حساب کنم که شد حدودا یکسال که وزنم رسیدبع ۵۸ کیلو 

اما اوج وزن کم کردنم سه ماه اخر بوذ که رژیمم یجورایی سخت هم شد که حدودا سه ماه طول کشیذ

من سه ماه شبا سالاذ میوه میخوردم یادمه تابستون بود میوه ها متنوع به خودم سختی نمیدادم بابت میوه همه چی میخوردم

من سه ماه شبا سالاذ میوه میخوردم یادمه تابستون بود میوه ها متنوع به خودم سختی نمیدادم بابت میوه ...

مرسی ک راهنماییم کردی گلم

سعی میکنم میوه مو بیشتر کنم..خب اره یک سال عالیع چون تدریجیه

منم یکم عجولم ولی واسه پوستمم شده سعی میکنم انقدر حرص نخورم چرا دیر ب دیر وزنم کم میشه