2777
2789
عنوان

مزخرف تر از عمل اسلیو ندیدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 24648 بازدید | 120 پست
.ای بلفی قدت چقدر بوده؟ بعد الان گفتی غذا اونقد میخوری گشنت نمیشه ؟ عادت کردی؟

۱۷۰ عزیزم 

بله سیر میشم دیگه عادت کردم بیشتر بخورم بالا میارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ول کنید این سردی و گرمی مزخرف رو عه تنها کار طب سنتی سردی گرمی کردن و چرت و پرت گفتنه

جدیدا میگن سردی گرمی الکیه کلا و.‌‌...ما ک نفهمیدیم چی درسته‌‌‌....هر چیزی میشه میگن بدنت سرده بدنت گرمه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
۱۷۰ عزیزم بله سیر میشم دیگه عادت کردم بیشتر بخورم بالا میارم

افرین چ‌خوب لعنتی همش عادته دیگه. 

من میخوام چهار کیلو‌کم کنم اما وعده غذامو ک‌کم میکنم سررررردرررد در حدی ک‌باااید ژلوفن بخورم. ازونورم بخاطر دیسکم دو سه تامهره زده بیرون ورزشم نمیکنم از ترسم. 

خیلی دوس دارم بشم ۵۹. ازونور کمم بشمم بیست کیلوش از صورتم کم میشه😄🙃😑

parasoo1989@

عزیزم من بهت حق میدم پر خوریت بیشتر عصبیه  اونم بخاطر اینکه همش شوهرت مقایسه  و مسخره میکنع یا هم اتاقیات هی مقایسه راه انداختن  توام فکرت خراب شده درکت میکنم ولی فک میکنم باید ی چند ماهی کمه کم حداقل ۶ ماه بگذره تا خودشو نشون بده البته من اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی فک میکنم مث عمل های دیگه باشع ....شاید 

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

عزیزم مشکل چاقی بخاطر سردی معده کبدچرب سردی روده سردی رحم بوجود میادوقتی این مشکلات حل نشن و باقی بم ...

علم پزشکی و به کل بردید زیر سوال،چاقی شکمی دلایل متفاوتی داره یکی از اصلی ترین دلایلش مقاومت به انسولین و یکی دیگش کورتیزول بالا که باعث اختلال هورمونی هم میشن

سردی دیگه چیه؟!

سلامتی هرکسی که انقدر ساده بود بینمون🖤

افرین چ‌خوب لعنتی همش عادته دیگه. من میخوام چهار کیلو‌کم کنم اما وعده غذامو ک‌کم میکنم سررررردرررد د ...

فستینگ‌عالیه من بیشتر روزهای سال فستینگم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من گفتم دکترم؟ از هرچی باشه سردی و گرمی نیس اینا ساخته ذهن بی سواد و کم عقل یه مشت دیوانه اس

کاش میشد هزار بار لایک کنم شما رو 👏👏👏👏

علم پزشکی و به کل بردید زیر سوال،چاقی شکمی دلایل متفاوتی داره یکی از اصلی ترین دلایلش مقاومت به انسو ...

اینا درآمدشون از همین راه طب سنتی که هیچ توجیه علمی نداره ....

اینا درآمدشون از همین راه طب سنتی که هیچ توجیه علمی نداره ....

خاک بر سرشون

رفته بودم طب سنتی میگفتم پف صورت دارم همینطوری هاج و واج داشت نگاهم میکرد

سلامتی هرکسی که انقدر ساده بود بینمون🖤

خاک بر سرشونرفته بودم طب سنتی میگفتم پف صورت دارم همینطوری هاج و واج داشت نگاهم میکرد

اصلا صلاحیت ندارن یک سری مردم ساده هم گولشون رو میخورن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز